Audi 巴打揮手區 4

1001 回覆
19 Like 14 Dislike
有無巴打揸緊RSQ3
想睇下有無啲咩common鑊氣野要整
平時係9L
A4 Avant b9 係咪揀返40tfsi 好過30?
後座冷氣同電尾應該重要過vc?
宜家A3 2021 剩返手動凳, 平1萬低唔低?
A3 Sportback S-line Lite Edition 限量特別版已配備:
- S-line 外飾配件
- 運動化懸掛系統
- 前排手動運動型座椅
- 免匙啟動
-只限30部

之後果d連sline 包圍同sportseat & sport suspension 都冇埋
13/14年 A5 1.8T sportsback 有無咩唔好
新牌,個個叫我唔好揀audi
真係鐘意個款想做audi車主
力水無咩要求,行市區路多

咁多位車主會勸退我定即管去馬
個人睇法 如果有愛就去馬啦 比咁多錢仲要就住就住都唔爽啦
13/14 好似係multitronic
仲垃圾過乾七
點解咁講,本身以為乾式易壞
乾七係易壞, 但係好爽
Multitronic = CVT
特登買架用CVT嘅Audi返嚟係做乜L
謝分享之後冇埋呢啲野會唔會仲平?
無人知啊
但佢話得30部有
唔知堅定流
新牌學下汽車結構無壞嘅
最緊要自己識google,唔好下下9問就得
諗16 17年啦,車房出出入入貪好玩咩
除非返原廠有雪糕食
錦龍識玩。
睇穿咗
就算雙氣袋,只要夠平買到個brand
再平真係同golf 1.5 eTSI 差不多,不過可能仲齋過golf
所以我個人覺得應該唔會再平喇
鍾意咪買

利申:一樣新牌買左18年a5
其實乾式換個波腦都真係好平,去到濕式換個嘩佬個啲都好貴

Audi 玩 ea888 gen3 / 15年後 1.4 已經少咗好多嘢壞,識得自己買料仲可以好平
想問下Q5 facelift 係指2012年打後?想買部Q5/Q3
2012 尾尾開始 facelift

Q5 / Q3 都建議買 facelift

前期 ea888 gen2 實在多問題
想問下咁多位
睇緊17/18 既A3/A4
點分乾式同濕式波箱
想買番黎係可以揸耐d
差唔多1個月,無咩要整,即買即揸

b9應該無咁多濕滯野要搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞