Audi 巴打揮手區 4

1001 回覆
19 Like 14 Dislike
Sorry 無講清楚
我住響英國
上到s line都係唔包後波鏡
如果乜都包 就唔會係$30萬了
師兄 你幾時落訂?咩色?
前s3 現ttrs車主有咩想知
巴打你好,S3 同rs3係咪真係好大分別?
同埋轉ttrs 有冇比屋企人屌
如果唔改,rs3唔係好快我覺得,咁同s3原裝比一定快d,同stage1 s3差唔多,我自己用架車,所以屋企人無理
多謝巴打,咁我可以諗埋s3了始終2000cc牌費平d油又平dd
如果唔係要求真係快到追超跑,個人覺得s3 ok,車價平咁多,可以留返執下車
巴打
你幾號收車啊?
其實vw集團既double clutch波箱只要係濕式就會少鑊氣好多,當然都要睇你識唔識用,你肯當佢棍波車咁揸就會襟
因為車房話呢個年份好多濕星野壞,所以黎做下功課
講真 呢個年份嘅歐洲車都係有濕星嘢壞嘅 唔係淨係得S3
如果濕星野係指冷氣、abs泵、水箱、水喉、機油滲漏、電窗摩打之類之類既野係日本韓國歐洲車都有機會中招既
但係講真就壞少個波箱都已經差好遠,我估車台最多人中R洲車伏,特別係vw集團既車,尤其當中既golf同a3都應該主要係個DSG波箱同波箱電腦既姐

https://youtu.be/6DX-LQISuIM
再唔係就買lexus算啦,又型又舒服又唔洗整係個interior十年都無變過姐
Lexus幾襟睇
IS睇嚟十年都唔改一次款
15年既rs3係咪都係咁多野整
新牌買a3 sedan 2021 點睇
除左車價 係唔係仲有其他add in 一定要買? 如保養果D
香港買車, 車價就係basic, 之後就係Option
某啲牌子會俾你逐個Option揀,俗稱點心紙
有啲牌子就一個package咁賣
更加有啲牌子係乜都冇得揀, 淨係同一個grade
跟住就到保用, 正常都會包特定年期嘅保用, 一般牌子都會包2~5年
年期比較短(2~3)嗰啲好多都可以加錢買多2年
但係要留意返, 包嘅保用係Warranty, 保養係service, 要分清楚
保用係保非自然損壞, 你必須跟足原廠保養(額外定期畀錢, 或者買package)

另加政府收費同保險
車型唔算大,新手練車一流
揸返幾年熟咗再諗使唔使換大啲(eg A5)或者快啲(eg S3)
新車定期返去做service係咪都要比錢?
如果過咗佢個年期,可唔可以再返去做service?定係要買多兩年package先可以?再逐次收錢 thx
我未俾齊料audi果邊搞出牌丫...應該月尾有得收掛
今日都25號喇wo
係我衰 未搞掂留牌同保險
師兄 我都想買架S3 而家睇緊14 15年 見佢大約200K
想知會唔會有太多問題?
出左部q5 2021, 避震有d硬
wireless charging 外國個package 會跟埋mobile signal booster, 係香港冇用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞