Audi 巴打揮手區 4

1001 回覆
19 Like 14 Dislike
聲稱就係石仔都唔驚
不過我整左都係1個月 所以未試到係咪咁勁
我上網睇幾間都係防到石仔
但落訂個時 我多口問下個sales 識唔識人整
佢話識人整 1萬鬆d 但話唔係用黎防石仔

所以先請教下大家
有冇人知audi車內塊冷氣filter邊度有得買?
新牌想問下 a3 岩唔岩新手? (操車用)

同埋 13-15年左右既a3, 6-7萬叫唔叫市價呢?

除左28car仲有邊度可以睇到2手車?
都岩
始終都係細車
當然比jazz note 大架

同埋揸就一定好揸
不過舊audi 可能有排整
28parts
試到你就大鑊
有陣事啲野刮到,例如遮呀、牛仔褲啲鈕呀之類,你就明2萬幾係買份安心⋯
我以前有wrap車都明,都見到有明顯石仔刮起左條痕屯頭殺傷力都幾大
我上網睇幾間都係防到石仔
但落訂個時 我多口問下個sales 識唔識人整
佢話識人整 1萬鬆d 但話唔係用黎防石仔

所以先請教下大家
試到你就大鑊
有陣事啲野刮到,例如遮呀、牛仔褲啲鈕呀之類,你就明2萬幾係買份安心⋯
我以前有wrap車都明,都見到有明顯石仔刮起左條痕屯頭殺傷力都幾大

屯公*
真丫 由其係係泥鬼尾 佢咁有碎石/石仔彈出黎
真係聽到d石仔彈落架車到都心痛
Macan 2.0係唔係大部份零件都係同audi共用?
如果架車壞咗係咪過去專整audi嘅車房整就得?
師兄點睇audi a3 sportback?
假日代步用
假日搵部17年後玩下囉或者執返部40TFSI玩下
謝謝師兄
訂左新嗰款a3 兩個禮拜後就交車
一開頭都諗住出部二手算
但諗起要整 對維修無咩概念就
咩色?有冇option
甩P+舊車好多嘢壞
換車好似抵玩過整車
日常返工代步用
本身打算買部幾年貨仔a3
外協睇到新內籠 真係唔想再望二手車

利申揸緊日本車
想買tt但窮
新a3只有買貴但冇買錯
tt舊款似“番簡”
好樣衰
Navarra blue
淨係加左電座椅
有諗過換埋18吋軨
但sales話噪音會大左
有冇A4 Avant B9 車主? 想問下一般油錢幾多到?
2017 A3 sedan

心郁郁想換新款a3
想問下性能上有冇分別
利申 伸手黨
新a3
1500cc turbo
150匹 250nm

唔知有冇分別
1.5T 比 1.4T多左48V,起步會感覺爽d
師兄知唔知換大mon, 公價係幾錢?
人在外國

見到架A5 2012年 3.0DT好新淨,冇出過車,冇乜大整,11萬 KM, 2門版

入唔入得過?
冇出過事*
a3都有呢隻色?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞