[罪大滔天] Sony Xperia 討論區 (77) - 1 III即將上市 | 更新兩星期內到 | 白卡勿入

1001 回覆
18 Like 4 Dislike
日系白好靚1 ii做得好好
1仔點睇
我要你哋理嘅係連登呢類對乎我嘅行為,等多啲人知連登有此等不良討論風氣。
唔駛你理我,反正你都block㗎喇,但出面唔做會員都睇到曬啲po,畀出面其他人知連登某類台有壞風氣都好…
kkbox冇問題

你睇睇設定 儲存空間個數啱唔啱
唔好理佢啦
強烈建議admin永久封鎖會員 任何淫#255744
https://lih.kg/1958035
sor各位,今日小弟pin咗白卡段cm,搞到佢唔高興,不停洗板
成日話人針對佢
個個入黎講野都冇事
我派膠都比人笑啦
咁多人唔鍾意自己不如自己諗下點解會咁好過啦
正正常常咁傾下計唔好咩
一陣佢又loop啦
你話有自由,就有自由方式去發問 可?啱可?

但你覺得問得有問題點解一定要批評發問者本人呢? 仲要圍埋你一言佢一語去講嘅行為又啱定唔啱? 唔理嗰啲問題又唔得?

你哋出去連登以外開私group做你呢類行為你哋自由,直接係個po乜可以肆無忌憚咁去批評發問問題甚至發問者,係乜目的?乜風氣?係咪版規?
我都成日串肥旭鳩噏
由得任何淫離開算啦,全人無視佢就可以

RAP
是 收手啦勿覆
我邊隻字話你有block我?但前排有人對人講會Full block我,我見到㗎!Block咗點解又係嗰幾個再去理我?

唔理會有今日呢度咁多我嘅留言回覆?

仲有之前我一直提過,如果我係佢哋塑造咁專嚟引戰所有人,唔該你哋咁得閒理我,不如搜集我2020年2021年我無故引戰 [新cap po],但唔好將cap我因早於2019年嗰批早期花生友會員。因為佢哋講過誣衊會員嘅行為所以我先引佢哋戰…
又做引戰野,你總係覺得自己行為在討論區好恰當?

係囉,有乜見到我講唔高興嘅咪真人三口六面講清楚佢囉,點解要做啲我認為霸道不應見嘅討論區行為?

我大半年前有正正常常傾到計,係啲話Full Block咗我嘅人嚟搞事 ,我有乜計?
衝咩色真係要睇實物先知

快啲出啦sony
相機嘢佢announce完好快就出
條友好恐佈....
收到手㗎?
就算我無入來一排,佢都可以向出面Facebook是但搵個人話係我 掛住我喎。咩心理呢?
屌佢老闆,阻撚住人追po
你串慣連乜人都串添,串你識嘅人都當真理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞