[罪大滔天] Sony Xperia 討論區 (77) - 1 III即將上市 | 更新兩星期內到 | 白卡勿入

1001 回覆
18 Like 4 Dislike
講野又要1999
佢上水喇
逐個回應睇佢d字好辛苦
上面一堆會員係其他po咁樣討論,算唔算影響正常討論或左右緊輿論針對緊會員啊?

第三者點睇? 我唔理性?
乜見到部份會員個人行為在連登做法好差,我係同po內指責吓佢哋又話引戰擾亂?

我見過其他會員問問題,問題比某部份會員冷譏其他會員。
大家由佢自己鳩up

我哋曾幾何時唔係所謂嘅「第三者」?
唔認同你就會俾你屌架啦
講多兩句覺得你成個白卡咁就變咗你嘅敵人架啦
真係有第三者咩?

不如你搵下有邊個會員係真係認同你嘅所作所為?
我就睇唔到囉
淨係睇到路人講你兩句你即刻用白卡mode屌鳩返人囉

唔好開分身呀
佢會用本小器簿記得晒鬧過佢既巴打
然後見到巴打cm/開po就即刻負皮
或者耐不耐就入嚟嘈兩句
佢唔肯理性討論都冇計
我所作所為?乜唔係你哋班老屎忽塑造我啲所作所為㗎? 我所作所為喎

不如你去問其中你批老屎忽會員點解咁唔鐘意我講三星自家廠摺埋,有大批手機轉交比大陸廠貼牌生產。問咗佢點解唔高興先。到底邊個嘅所作所為? 仲係兩年前做我嘅舊所作所為資料?如果真係我所作所為,到2021你哋應該發現我更多,淨係不斷發現只針對某幾個會員所作所為咁唔全面?

問心喇 如果問心無愧,做乜交咗比人唔再接po出po而隱身? 你都問清楚點解先好去講我嘅所作所為

咁我真正嘅所作所為係連登或受到其他連登巴絲認同呢,認同一個會員一定要出手寫出嚟支持?
點解我一出現,就有幾個好唔理性一定話我嚟搞事?而且短短時間內其他台嘅老屎忽會員好會知道呢個po發生乜事?
你哋肯放下歧視,唔做霸權式行為先喇…
你睇你

郁啲話人老屎忽

呢個po來講我都算遲入

都俾你tag做「老屎忽」
佢出名果陣仲係P牌咪覺得你係老屎忽
係啊 你FF再多啲喇,嗰班人講你又信
sor,騎劫咗你個po
無錯,P牌又如何?
我P牌自連登管理認為6月某日起計前90日註冊做會員都係P牌 ,鬼叫我新嚟報到咩。好大問題咩?
你咪用「P牌」嚟話P牌
你想我哋點?
唔理你又話排鳩你
俾你屌又唔話得你
你究竟想點?
你唔理我?就係你哋理埋我先排鳩我咋?你哋所為Full block有你哋新定義?

我一出現係你哋po就要招乎我喇!我問點解嘅? 因為驚我指出到你哋所作所為?
你都係冇應你想我哋點

指出我哋所作所為?
你不如直接講啦反正我聽咗你講呢句說話都幾廿個post
我都想知自己做過咩得罪你

我淨係知你得罪大家嘅嘢多到傻囉
佢淨係敢喺An po引戰姐
我唔係要明咩思路
我宜家係要直接擊破佢講嘅大話
等佢真係收皮
你問咗該位老屎忽,點解我當初新嚟報到時討論吓嚟緊「三星自家手機廠摺埋,將大批中階機轉交去其他大陸廠代工貼牌」點解唔講得同唔高興先喇。問完講番畀大家知道點解我咪有機會應你囉 唉 !
得罪大家?定罪得某部份會員 你都唔分就話得罪大家

有其他台老遠走入嚟某批會員都知我乜事嘅,我從來無係連登裡面罪得過佢哋 點解我會遇到?而終於明點解你會講我「得罪大家」未?
嘩佢又黎屌鳩老屎忽, 我地又有得罪你咩, 你恐嚇人就正確?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞