[罪大滔天] Sony Xperia 討論區 (77) - 1 III即將上市 | 更新兩星期內到 | 白卡勿入

1001 回覆
18 Like 4 Dislike
TW同EU3嘅1/5都有.110啦...
光源複雜情況下都處理得幾好,搞到我想換,不過可唔可以快啲出價同開賣,難得我想轉會
第一次想香港跟支那
吊人癮吊得太耐就反效果了
請問知唔知佢聲稱5月係兩星期內出個更新包唔包XPERIA I ?
佢再唔出真係要諗轉會 拖數拖成咁
交合巴今日會問架可?
好似重係無4k
唔會有架啦
Netflix商業問題限死所有手機只可以用1080p
關於閣下就 Xperia 系統軟件更新的查詢,請知悉系統軟件更新的推出日期將根據相關軟件性能及香港地區內進行的詳細測試之結果而定。而就 Xperia 1 升級 Android 11 及 Xperia 1 II 的系統軟件更新,我們正爭取於五月中或之前發布相關系統軟件更新。

請知悉相關系統軟件推出日期僅為暫定日程,建議用戶留意手提電話內的相關系統軟件更新發布通知。如有其他需要,歡迎再與我們聯絡,謝謝。

交合巴可以唔使問
無買到portable device既4k?
定係電視果邊俾左錢Netflix?
samsung有2K咩?
台灣II有.159更新
可以睇下有冇真係解決鎖核問題
唔該
1II有更新了
58.1.A.5.159

來了
Hdr好左dd
香港XPERIA 1都出左.110啦~

finally
1ii宜家咪又係咁
巴打,我哋做到嘢了
Jason冇呃我
唔該晒
更新記錄 (2021-5-6更新)

1 II XQ-AT52 / 5 II XQ-AS72
原廠最新版本 58.1.A.5.159

(5 II) 58.1.A.5.55 (3月) - 2020/04/30 落後1版
更新內容: HR小金標回歸

(1 II) 58.1.A.5.159 (4月) - 2020/05/06 同步
更新內容: 修復CPU大核鎖頻問題

10 II XQ-AU52
原廠最新版本 59.1.A.2.62 (4月)

58.1.A.3.87 (2月) - 2020/03/12 落後1版
更新內容: Android 11

1 J9110 / 5 J9210
原廠最新版本 55.2.A.4.110 (4月)

55.2.A.4.110 (4月) - 2021-05-06 同步
更新內容: 跳咗3版嘅Android 11

XZ2 / XZ3 H9493
原廠最新版本 52.1.A.3.137 (11月)

52.1.A.3.92 (9月) 落後1版
更新內容: -
想問問呢段回覆真係今朝早先至覆你?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞