[罪大滔天] Sony Xperia 討論區 (77) - 1 III即將上市 | 更新兩星期內到 | 白卡勿入

1001 回覆
18 Like 4 Dislike
我入嚟呢個post都唔知有冇一個月,已經忍唔住block 7咗佢
你哋而家嘈到咁我都廢事㩒嚟睇佢講乜
呢啲人真係ignore佢就算啦,唔好比attention佢

自己鍾意咩,想用咩電話,要用咩呢啲自己識諗㗎啦,
死拗落去又冇point,態度仲要擺明撩交嗌嘅,
點講都冇用
會員𨶙狗藍們(#255744)咁樣恐嚇人係咪可以ban ac?
https://lih.kg/2523634

連尼住見到有人刑事恐嚇都唔做嘢
國絲今次衝咩色
自由?發問個問題都要無喇喇比早期號會員評頭品足批評?呢啲係連登自由?

咁點解話Full block唔想理我,又去理我講乜不凸止,仲唔知有乜目的要四圍出po講?自由? 有自由 但你背後有乜目的?係咪又想引戰? 覺得你引戰係正義?我入嚟回應就係引戰搞事阻住你我上面一段講啲自由?

再者點解係要我做?向我講,而唔知其他早期會員去咁做?

即係只要我說自由就係你哋自由,而你哋啲不應見唔算正當行為就唔可以自由地講?
block 9 佢
個人開心左 睇post高質左
血壓都低左

如果隻灰夠淡會衝灰
否則黑
其實條白卡佬不在乎道理
佢只在意有冇人理佢
呢啲人係現實應該無乜人聆聽佢,比人睇唔起
充滿失敗感同無力感
我見到呢個post呀,都覺得你哋咁做好正確
都唔知點解咁恐嚇法都未做嘢
同感
你係老屎忽
等開價已經等到訓着
台灣都叫做有10iii 既聲氣

香港?乜撚都無
我驚我而家部機死佢都未出到
你可以發問個問題,但係點解其他會員唔可以批評?批評你就等於圍攻你?你又唔諗下人地點解要批評你?

你可以問,我有意見覺得有問題可以屌,就係咁簡單

我發問果陣你都可以屌
銀同灰永遠係我首選
佢灰得嚟夠白好過純白
你講得好你道理吖42757,點解話咗Full block我又理我講咗乜,然後仲四圍講佢開咗檢舉po喎,此行為就引戰外仲引你不滿

真係問下佢哋點解有啲口不對心嘅行為都好
stepmic!
我哋由佢單機啦
係囉,點解有關咩電話該電話資訊都唔可以畀人自由講嘅?你一個人唔鐘意見我講,我就要無自由被你哋塑造成白卡佬,不如你都對此風氣畀個中肯嘅意見仲好
啲樓點等高質?一見到其他會員發問個發問佢唔滿意,又單單打標發問會員,一直咁何來有改變過?
依家手頭上啲電子gadgets除咗部player之外
全部都係白/銀
嗱做人公道少少
我幾時有話block你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞