[罪大滔天] Sony Xperia 討論區 (77) - 1 III即將上市 | 更新兩星期內到 | 白卡勿入

1001 回覆
18 Like 4 Dislike
原來話緊唔係我,無喇喇係Sony po事無忌憚去批評我 又可以係合理連登行為? 幾好 你哋算唔算再表面霸道行為?
其實你閱讀理解係咪有問題?

人哋提白卡
你自己對號入座
跟住話人哋批評你
屌人霸道?
嘩!你唔等當事人向大家講咗先你就覺得引到佢戰? 你意思係話唔同意你追Sony更新係呢度談討吓又引到你戰?
遷就你講就唔引戰?唔同意你嘅就引戰?咁同早前HKEPC個何公義邏輯:所有反對佢嘅都係佢hater無分別喎

點解我會睇得出你呢種係有啲霸道霸權嘅心態?

不如等佢答唔答先比意見喇

分身咩?
你覺得我哋咁就叫霸道
人哋咪會覺得你係白卡囉
「兇完人又扮弱少」2019年6月改叫我做白卡佬之前,就有人做過呢招過我

我2019年6月時我點樣撩皮先?你講
老屎忽 又算唔算對號入座?
2019做咩關我哋撚事?
講緊宜家喎
即刻冇偈傾啦
畀哂機會你做返個正常人啦
唔好怪人唔妥你啦白卡佬
即係
唔係2019年撩皮先,又點會有呢度嘅呢一刻你講嘅「宜家」吖? 有始但無原來想真人出嚟三口六面高清楚話恐嚇喎 ,咁宜家又唔算先撩皮?
又要爆post
你宜家咁樣唔係恐嚇人
問任何一個正常人都會覺得係恐嚇
我好撚認真

我懷疑佢同xposed係世仇
想偈有㗎!真人面對面偈 想約見驚你話恐嚇喎,邊個唔想偈先…?

不如討論吓另一個話題,點解一些會員發問問題,其他當中有部份會員見到又可以似用引戰方式同另外其他會員一言一語去單打發問嘅會員?我想討論吓呢個風氣問題,你再唔理性去問個咁嘅話題嘅po喇,我到時我保証好理性討論㗎
我哋所有除咗佢自己以外嘅手機台巴絲都係佢眼中嘅敵人,只要唔認同佢嘅所作所為嘅話

你睇下我哋android就算支持唔同牌子都好撚和平
唔似某人

你覺得你成句嘢唔係恐嚇緊人嘅咪繼續係咁

總之舉就檢咗
嗯!因為有你哋有何公義邏輯嘅會員?思維
反對就係你哋hater?緊和平喇,做緊何公義嘅一言堂嘅野,係咪講啲唔啱某個人聽嘅野,就咪就同其他觀眾講個人嚟引戰搞事?

我勸你講吓你哋嘅行為討論吓,只有你哋講我行為係 公平?
真,我成日嚟Sony po都唔覺會被人針對
我入嚟都係想知下其他牌子既spec
冇人話唔可以討論,但唔係引戰囉
「唉你收皮啦」都可以檢舉㗎 你邏輯上就係恐嚇嘛
檢啦屌你老母
檢埋我呢句添呀
我都有入過嚟Sony區正常討論過(上年下半年時) 但總有嗰批會員引我戰囉,你知唔知㗎?
唔係我又會見到有會員去針對批評發問問題會員嘅事咩?
又見到唔跟某會員主張嘅事時就係引佢戰,要同流合污先正常?
我無你有何公義嘅邏輯做乜要檢舉你呢?

真㗎,其實無情白事今日Sony區討論恐嚇嘅事,唔係我本人搞出嚟,宜家就講到呢類行為好正義,但此行為就無問題?真似人哋講嘅hokoonho邏輯嚟喎…
係嘅係嘅
係人哋#2親自留句咁嘅嘢都唔係你本人搞出嚟嘅
一定係有人hack咗你account嫁禍你
咁都認得
我開咗廿幾個post好多人都認得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞