[罪大滔天] Sony Xperia 討論區 (77) - 1 III即將上市 | 更新兩星期內到 | 白卡勿入

1001 回覆
18 Like 4 Dislike
唔好拉三叔啲嘢講
宜家講緊我本人同Sony po嘅人
我哋有咩得罪你?

我淨係知你成日亂咁屌鳩人同埋係呢到引戰囉
你快啲攞證據出來唔好咁多廢話

用呢個做例子
我哋係到追應有嘅更新
明明唔關你事
冇啦啦俾你屌好C9思維
你有咩解釋?
認同你最尾個段
所以宜家咪要俾大家見識下
你講起就有印象
我最大最嚴重問題,我太過路見不平

當初我P牌時談討吓三星自家廠快將全部摺埋,旗下大批中階會轉交去畀大陸廠代工貼牌生產 我好有問題?我咩問題先?點解唔講得?

我真唔明有乜連登潛規距係唔想我講三星交比大陸廠造手機

我之後次次出現,佢哋咪又次次用番相同方法話我, 我都一直抱奇怪心態去睇存有呢類思路嘅一群連登舊會員

當我好理性回吓解答正常討論疑問或討論事情時,點解有班會員又勸其他會員「不要理會我」?

如果佢哋一直都係咁,到今日都只怪我一直都係咁?

人哋覺得你講嘢有問題
就標籤人做老鬼屈人哋鬥黃
你點解釋?
曾幾可時如我有無情白事引戰過個你?你幾時都可以cap到我po嘅証明,咁得你証明,唔好斷章取義,cap你插咀我回你又話我無情白事去引戰你喎
但你就加入嚟引戰…

一講白卡佬就對號入座
名都唔使提

你點解釋?
你應我啲cap圖未?
你去問點解聽到我講「三星自家廠快要全部摺埋,之後將大批中階手機生產交比大陸廠貼牌代工」嘅老屎忽要搞到吹雞叫批老屎忽相助,我係乜原因得罪到佢?
我點恐嚇人? 仲有呢個po唔係我又嚟,先嚟講我嘅你扮睇唔到?
我宜家好有耐性
到宜家佢都唔敢應我cap佢個啲圖
又重覆呢d場面
同2年前一樣

我已經唔哂口水理佢
反正都係左loop右loop
所以你覺得講呢句嘢唔算係引戰?

係 定 唔係?
我宜家好有耐性咁製造畫面
方便之後引用
唔係有人先咁做,我又會之後發現到又用埋相同方式?
佢定佢「哋」
應我未啫
佢唔加入插咀,又點引到我?

佢幾個根本同我係連登無爭執爭拗,都要插咀加把咀講到我咁衰 咁你問番佢哋點解插咀花生友咁就可以做而我做又唔可以 ?
因為由你開始就用緊呢種場面出現囉,你認Loop我都認Loop喇
你應該係去問佢,由佢向大家講點引到佢戰
宜家係邊個插人嘴呀?
人哋有叫你?
所以人哋咪會覺得你係白卡囉
一個咁挑釁性嘅statement都唔覺得係引戰嘅話

等於有個外人冇啦啦入來屌sony mobile就執架啦
你覺得呢到會點
佢自己撩皮先喺三叔po狙擊xposed巴
兇完人又扮弱小,點夠佢玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞