到底住公屋係咪真係人生贏家?

624 回覆
544 Like 53 Dislike
住得公屋 老豆老母教育都唔會好得去邊 公屋仔不願面對
ching你邊區
對比劏房仆街業主係既,鐘意租比你,心情唔好求其揾籍口趕走你
臭得過公屋仔成身垃圾臭屎尿味?
話人傻鳩
你照下鏡啦 憤世嫉俗廢中
得連登現實未聽過
真係差唔多係呢隻 我又唔敢望返佢 但feel到一直比佢望住
個下真係諗過如果佢做d咩真係阻唔到最後個下爆衝出𨋢
真係好撚驚
現實d人係唔會照講返呢句
但係會講其它說話單單打打你 話你供樓做樓奴喎 呎價咁貴不了 不如拎d錢享受人生之類既野 總之要講到佢住公屋就輕輕鬆鬆 要講到比起你買樓更加好為止
好橙
原來係咁
真 以前讀書識啲公屋同學好冇家教 借人嘢唔出聲 成個賊咁 把口又賤 冇禮貌冇家教
咁你自己斷正啦 你咁嘅相貌點寄得相比人睇㗎
姐係你唔夠有錢
你一黎話自己住淺水灣獨立屋 啲女爭住約你啦理得你好醜
出嚟扑嘢嘅你住邊嘅有影響咩
反正都淨係去爆房㗎啦
除左連登未聽過有人會講住公屋係人生贏家
陣寒酸味點遮都遮唔到 成隻乞兒就算遮到 一見對方父母
月入3萬
比15000 蚊租400呎私樓

比2000 租公屋

我情願住公屋
緊係有啦
公屋仔得百幾蚊筆直去cheap酒店開房 諗到個環境已經冇曬性慾
有錢仔去Rosewood爆房 我係女都狗衝啦
笑左,有得住過億獨立屋就人生赢家啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞