到底姜濤有咩好

493 回覆
337 Like 1383 Dislike
話靚仔佢又唔係mirror 最靚仔個個 我都有試下聽佢啲歌同睇佢做戲,真係欣賞唔到
Agger 其實姜濤唔靚仔只係一般
又成日chok無辜樣見到都想噁

其實走韓國風冇問題既
不過唔好搞到有浸柒味(ie.姜濤)
其他viutv藝人(error etc.) 其實都幾好,起碼唔會好似姜濤咁覺得噁心
你鍾意聽咩廣東歌 譚詠麟定係李克勤定係容祖兒定係楊千嬅
市場反應就是王道
重温ViuTV全民造星就知道
樓主看CCTVB㗎?
好明顯你仲睇緊TVB
大家鐘意姜濤係因為佢一直努力,謙虛學習而且夠真實

記得有個節目 Do姐突然問姜濤,佢用緊咩wallpaper ? 佢怕怕醜咁,Do姐睇完都大讚佢好乖仔 係「保持謙卑」佢係要提醒自己
建議樓主多啲了解哩個200磅肥仔先去質問人有咩好

利申 唔是佢fans 唔覺佢靚仔,但欣賞佢好努力
Youtube 廣告有次聽到,音樂底又幾特別
因為有間叫tvb嘅做左咁多年
Jeremy都變咗成個鬼仔咁

日經post
無競爭 點會有進步
本身對mirror反感
覺得error正過mirror好多

保錡件事之後開始睇下mirror d人
而家冇話鍾意但係見到節目有佢地都會望多兩眼
lokman tiger edan幾好
AK仲保留住中學生既感覺

撐保錡呢步花姐又行得幾盡
始終error喧賓奪主
keep住件垃圾喺到等人唔想睇error轉留意mirror
如果唔係真係成功踩住mirror上
好過你呢件柒婆先
洗撚打手咩有無出過街架ching
只要有佢地活動一定爆場
無人 得張相都可以圍住有幾十人打緊卡
仲要有反tvb既人都一定撐viu
根本唔洗請打手
你果啲唔撚係叫風氣,係叫政治正確
BTW, 梅姐哥哥以前都俾人話敗壞社會風氣架
五毛又黎分化啦
拉!
係好風氣 起碼有嘗試去認識下
實力一定有排練架啦
無論唱歌 跳舞 綜藝 演戲
但正正係咁樣又呼應到全民造星呢個主題
大家一齊睇住一班努力既人進步
咪鐘意囉,有得解架咩
某啲連登仔係啲足不出戶冇朋友講嘢成個老屎忽咁嘅毒撚
唔係淨係講姜濤
都唔係淨係講唱歌
Mirror 12條友歌影視三棲
狂舞派3 無限斜棟呢啲 樓主應該睇都冇撚睇過
其實佢地都出左道幾年
仲要你喱個講法唔通當年你又先知先覺知反64果班偽人會變奶共狗?
可能我要求低
香港個system模仿到人地9成已經好叻
睇下韓國落左幾多資源先做到
咁扮得似 繼而再慢慢發展自己既風格
係接受到咁樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞