到底姜濤有咩好

493 回覆
337 Like 1383 Dislike
其實當年四大天王都各自有hater,只不過宜家有網絡世界比你表達

話佢冇實力,不如你睇番《造星1》由頭睇到尾先講,睇都唔肯睇,唔好講「客觀」,主觀感受同你屋企人講啦

如果佢都叫乸型,咁小肥係乜?

大佬,佢唔拍廣告,你養佢?

任你點唔鍾意花姐,佢有眼光捧紅16個人你吹脹呀? 帶起番樂壇,連Callstar 都要合體食番個組合條水

挪星你仲用90年代標準及道德觀去品評2021年娛樂圈生態,TVB啱你睇多啲
最近上咗神枱,樓主過一排先出post啦

而家d女on9
大把人捧緊serrini
你自己唔多留意話人地無捧
見到呢d post,就知姜濤已經紅到仆街了
咁你見到twins紅咗二十年係咪嬲到爆血管
雖然有冇姜濤TVB都係抵撚死同遲早都死

但加下因為佢可以搶曬TVB D廣告,d人咪更加捧到佢上天

佢有冇料,WFC?
高大靚仔又有錢
女朋友話好鍾意佢 叫佢做bb
on9

你估90年代,鍾意姜B一定要食M記?

好多歌星都上番TVB,佢有佢上,我有我繼續杯葛唔得嘅?????
你唔好咁認真 通常問啲人點解咁多小眾歌手唔捧係要捧呢個
問得出嗰啲人都係冇聽過啲小眾歌手 以為冇人聽
佢才藝唔係最top
但啲姐姐中意 中意到癲咗 紅左得左
好煩 洗唔洗日日開post問呀
白痴仔,咩年代仲講咩敗壞社會風氣
十足臭鳩老坑呀叔咁
你縮返入老母個西就最撚有道德啦
世界少條傻鳩呀
未至於塗毒青年掛
姜濤上台表演嘅台風好 同台下性格有反差 樣ok 唱歌唔差 已經夠殺
我冇留意佢啲歌,但睇佢回應傳媒個d,覺得一個21歲仔可以做到咁大方謙虛真係好難得,呢個我媽都讚
Pr 做野姐
你估真係咁多人鍾意咩
做得藝人最緊要有機會有觀眾緣,姜b就係兩樣都有有才華但冇觀眾緣嘅話都係乞食
係囉 有咩咁好
但人地就係紅
咁點解當時四大天王得?
而家Mirror就唔俾得?

其實韓乜野流呢?
唱廣東歌又唔得?
從韓流去分析就知你根本冇了解Mirror本質

有冇聽下人地d歌?
有冇睇下Viu佢地節目?
佢地點樣成團?

姜濤只係其中一個結果
連帶住Mirror Error
花姐同Viu 才是靈魂

如果根本冇聽 冇睇過人地既作品
咁根本就係夏蟲不可語冰
唔知
捧緊就唔係小眾啦
第一日上連登咩

有班獨醒撚冇人識冇人睇佢地先會講先會提
咁先夠獨特嘛
你同問啲人點解鍾意韓星一樣
鹹魚酸菜各有所愛
估唔到有臭老坑玩連登……
樣貌外表其實是一種客觀標準,正如現代人覺得高鼻深目係好樣實則呢D係西方人嘅輪廓特徵,你睇番中國同日本嘅美人畫都係微絲細眼成個林憶蓮咁⋯
宜家D00後睇韓星大自然覺得咁嘅style就係靚,冇得拗
樓主覺得全世界嘅人成世淨係返工供樓直至死唔好撚唱歌拍戲就係最撚完美嘅社會風氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞