到底姜濤有咩好

493 回覆
337 Like 1383 Dislike
咁twins紅咗廿年喎,算唔算無才無藝都紅,塗毒青年,敗壞社會風氣? 係咪盲棒
理性討論嚟
好奇樓主聽rap係咪會覺得不知所謂
最後個個都大讚希哥真男人
笑撚死

你自己content講埋啲主觀comment就叫人同你理性討論

咁似中共? 閹割完個選舉同人講我「完善」左
經理人要睇樣嫁咩?比人感覺?你感覺定我感覺?比較咁多明星經理人....你又up得出幾多個經理人名?
無才無藝?頒獎禮唱live好過出道好多年個班啦
佢唔好就自然會被淘汰,多人buy韓風所以佢成功彈起係事實。不過係同意個個廣告都一樣形象

利伸:唔係佢fans
似羅志祥
爆足20年血管未呀賤種樓主
我認我詞窮搵唔到更好既說法
我想講既係 啲後生仔都會諗住有少少樣 整色整水就可以做明星
金城武
張國華
果D叫乜
韓仔果種毑型法,我唔識欣賞
我聽過warrior
Faded係因為個曲底同電音
Bad guy就因為billie eilish同啲重bass聲?
都係理性討論姐 想多啲人傾下 大家唔好咁嬲豬啦
只能夠講好多香港人品味低劣
bad guy其實聽聽下幾頂癮雖然初頭覺得好奇怪,電音我就真係欣賞唔黎
大佬呀你唔好咁痴線啦
你當d細路弱嫁咩
同埋市場會淘汰嫁嘛
你睇下天堂鳥就知咩事啦
咁你見到twins開始就要屌啦喎
或者你覺得姜濤/mirror係無實力 整色整水就做到明星嘅話,佢哋咪又係行twins舊路 所以敗壞社會風氣要講番twins喎 姜濤你你口中嘅結果
唔係話唔想撐樓豬 但樓豬啲points可唔可以唔好咁廢老 利申 唔like Ian多啲 好扮嘢

Btw睇error遊1 就知花姐幾好 感覺到佢對error都好好
就係你地依班垃圾

日講夜日 講撚到 我開始慢慢記得佢個名

利申 唔撚識加無睇過佢d野
如果你話以前嗰首一秒間,甚至Ignited都算但Warrior都覺得曲風唔夾
係咪傳統情歌k歌先可以做廣東話
冇嫁
不過一日有連登仔反就會繼續紅落去
弱智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞