到底姜濤有咩好

493 回覆
337 Like 1383 Dislike
樓主應該開始老 講嘢成個廢老咁
唔同意你既就係小朋友
佢點敗壞社會風氣?樓主你夠無才無藝又寒背咁啦﹐你唔剪個同佢一樣嘅頭睇下自己紅唔紅到
本身都對成隊Mirror無咩感覺﹐甚至少少覺得佢哋煩。但係嘗試接觸佢哋之後﹐發覺佢哋都各有特色。有時接受下新事物唔係壞事﹐唔好一味踩﹐唔係只會變成下一代口中嘅老屎忽
姜濤加油!TVB加油
越反越紅
連登仔幫緊佢如果邊一日睇好佢 咁就真係瀨嘢
洗撚你d毒撚小眾識欣賞咩
你都唔係人地target audience
人地韓國bts 全球都識 大把人欣賞 仲要賺撚到笑
你咪繼續眾人皆醉我獨醒囉
連登反姜b,姜糖可以放心了
同意姜濤冇咩綜藝感,冇其他人咁識接話
比著其他人就會俾人鬧自閉、唔識做就摺埋
但啲師奶妹妹仔就係鍾意佢怕羞
呢啲就叫觀眾緣

唱歌跳舞佢絕對唔係最好,但係最平均最穩定
而且佢係素人咩都冇學過
即係佢私下有努力過,同可塑性比較高

你踩到佢一文不值,啲人就會幫佢講說話
繼而洗腦埋其他人,所以越踩越紅
睇下kenny炒撚哂車
千禧年果堆偶像先叫淨係賣樣
全民造星起碼令佢地學到抗壓
係壓縮既時間下完成到排練
係競爭之下 反映到佢地唔同既問題
而且佢咁後生 真心可以慢慢
識跳舞 唱歌合格
反之cookies boyz twins...
點睇Twins呀?講兩句啦賤種PR
你識閪咩,就係乸型樣先係潮流先係型。 你睇EXO班撚屌,咩鹿含、吳亦煩幾條乸撚到,都唔知係唔撚係GAY
香港娛樂圈一直係靠吹奏㗎啦
同當年Twins嗰d咪差唔多,Mirror好少少咁解
認同,太多老屎忽,自己接受唔到新野就去踩
每個新人出黎都比你踩,咁仲邊有得玩落去。香港歌影視正正係比班老屎忽玩殘
你不=主流
是撚但啦 佢又唔係分錢畀我
你飲緊咩水?
樓主你話姜b 會令到d 年輕氣盛不想努力了。搞到我諗起早年d新聞紙話打機會令年青人好暴力,有咩分別
你講粗口係咪會打冷震?
例如? 講黎聽下
杜:佢老母條底褲就黃
年輕人不想努力
呢段野都係廢話黎
去到最尾咪又係因為你唔鍾意所以覺得人地冇樣好

陣廢老味滲曬出黎

打咁多字最後人地咪一樣咁多fans
自己繼續係到blabla

佢係唔岩香港市場自然會收皮架啦
洗樓主條nobody係到指點江山
搞到你好似老闆被迫出糧俾佢咁
歌手係用眼嚟欣賞㗎
用耳仔聽?
咁out㗎你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞