到底姜濤有咩好

493 回覆
337 Like 1383 Dislike
日日都有吹奏po
佢無才無藝 樣一般 影乜相都係同一個歪面chok樣
仲要同金供門拍廣告 咁都buy?
連登係發生咩事
一定有班人出黎講佢係偶像派嗰啲
話人地好乖仔好好人
第一 香港根本就唔岩韓國偶像團體嗰套 一黎會失去本土特色 二黎曲風同廣東話唔夾 偶像團體係香港根本就係失敗
第二 香港啲後生仔本來已經比韓流塗毒得好嚴重 年輕一代有好多都發明星夢同盲目追星 而加仲要吹捧呢啲人 甚至人地仲可以紅到買樓 完全敗壞社會風氣
話人地好仔乖嗰啲 令我諗起一個po 不是每個人都可以叫sone嗰個笑話
https://lihkg.com/thread/288554/page/1

話說花姐到底有咩料可以做經理人
比較咁多明星既經理人都好睇得 有氣質 比人感覺真係有能力管理人員 花姐除左西面串柒柒 外觀又唔注意 披頭散髮 又唔管啲細既 隊野無大無細 咁叫經理人?

有感而發
屌細力啲
唔好剩係負評 小朋友出黎講下
得罪講句完全唔明點解又唔會鍾意化妝咁乸型成個女人咁又尷尬
冇野好 慢慢踩
不過接廣告接到手軟
一個字

靚仔
樓主好危險
呢到好多小朋友
你覺得佢樣一般
佢地fans覺得樣爆分
已經夠橫掃香港
樣一般
唔鍾意咪算囉
主觀感受問咁多做乜
有無嘢好都好啦
總之一日有連登仔反佢 佢都會繼續紅落去
蓬反必紅
前世佢用一條命救左勁多人
由於好多人欠左佢,所以今世咁好人緣

好似係
打手多
Viutv好撚多打手係連登
而加啲男韓星都係咁
又係你
旺角連續兩日圍住四條街人龍維持足8個鐘嗰堆應該都係收咗錢啦
點解香港電視質素可以咁差
對比起外國
同bitcoin 一樣 總之有班人信就得
係連登開post 屌姜濤同林家謙唔會有正評。連登仔永遠後知後覺,你過幾年再返黎睇佢地應該反緊佢地兩個架啦
我年輕時都有鐘意既偶像 但絕對唔會係得樣囉 更何況樣又無真係好靚
依嫁興韓風係咁架啦
只係你唔鐘意呢種潮流
諗下會唔會係自己年紀大左
利申:對姜濤無特別感覺
年代唔同
樣已經夠殺
唱下歌跳下舞已經夠玩
唔係既點會一班師奶都吸埋
敗壞社會風氣先係問題 塗毒青年 無才無藝都紅
我係tvb hater,敵人越墮落我越開心
姜濤搶L曬tvb artist既廣告我就最開心
你問連登多唔多tvb haters?多到爆,俾你屈全部都係tvb打手咁搞笑既,咁你係唔係tvb打手啊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞