DBP係黑店-脫毛討論區20

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
morebxxx之前做第一次係上去免費試,佢有送APS,但之後都係做完脫毛就走,無聽過有保濕導入
做完通常佢會出去先,自己係入面換翻衫同搽cream,佢隔離有一排嘢,cream 濕紙巾 咩保濕水之類嗰d你可以自己用
係同一部機
佢都幾好㗎, 有次Pauline放假就係佢幫我打,話佢有咗BB就唔做啦! Kristy 好似都之前有絲打讚OK嘅
係呀,話有左bb4月頭已經無做啦
仲以為次次都有Aqua peel
呢間會唔會hard sell啊?諗住免費試下先
同意呀 嗰個位痛到飛起 打一下彈一下
全脫我覺得好奇怪
我想問下 Elysion 755 同 Canada gentlelase pro 755 有咩分別? 效果會唔會唔一樣?
我係4月10打,唔知係咪佢尼?
真 仲要v最底嗰度真係地獄
打完嗰度再打io已經唔覺得痛
yanis都有話我黑所以會唔吸光叫我join cps
但見到上面有sis話多d黑色素會吸光好d
想問吓 大家做完面可唔可以用維他命C我一直用開obagi (Dermacept) 唔知脫完面用唔用得
美白同磨砂產品一個禮拜唔好用
咁有用?
係啊,黑會burn架所以治療師先要避開d墨同lin
第四次都打8度係咪好低?
我覺得唔算hardsell,但如果你第一次免費上去做佢點都會同你傾下,咁無可能比你免費做完就走

我join左underarm同bikini做左幾次到宜家都無sell過我,入去填完健康申報表等5分鐘左右,做完+約下次就走得。幫我做嗰個係個後生女,唔記得叫咩名但打得幾細心,唔會特別R水傾唔洗尷尬
所以yanis話我同其他絲黑所以無咁吸光 變左脫咁多次都未脫到真係鳩到
你自己唔識都唔好當個客係白痴呀嘛
我係aplus做左part1
做個日都唔覺塊面痕既 照搽平時保濕
點知呢2日勁痕 面珠起曬粒粒
依家先補飛full mask 搽佢隻cream
希望有改善啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞