DBP係黑店-脫毛討論區20

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
Ok我又返黎包膠
今次係aplus打full bikini
$600一次,打四次送四次保養

入去reception比張form填
填完就入去一間房同therapist做consultation
好chill好casual 嘅,有講有笑,但係係professional嘅,feel到佢幾caring (媽媽feel咁)
跟住就入另一間房打
比膠袋你入住底底,有條好似裙咁嘅即棄野著

我用thunder機打,唔係好痛,可能因為我唔多毛
有涼風吹,吹嘅面積幾大,但唔係好大風力
More beau啲風凍啲大風啲集中啲(不過我唔覺得more beau會比aplus冇咁痛)
講返aplus,治療師好細心,我i/o位基本上係冇毛,但佢都幫我打埋打左3分鐘左右
打完揸cream比錢走人,一句sell都冇,$600落樓
送左把bikini 剃刀比我,下次要帶返去,佢幫手剃啲自己剃唔到嘅,完全冇剃嘅收$100

總括嚟講,我覺得aplus 好過more beau

成件事:
Aplus 快手啲,少啲廢話,零sell,不過冷凍就冇咁凍
More beau 冷凍好凍,有少sell,多啲consulting野講

服務:
Aplus語氣好啲(我覺得),reception一開始有啲cool,但之後都好好笑容,治療師更加好,細心溫柔,會同你傾偈
More beau 就串啲膠啲,有少少懶醒懶勁咁

最後,脫underarm 嘅話,aplus $980永久,more beau $388 永久 ($388我覺得幾值,體驗唔係最好但都ok!)
脫bikini嘅話,aplus $2400 4次送4次保養,more beau 分開v line/straight line/io 位計,full bikini+underarm 永久好似係$6000

個人覺得aplus感覺好啲
希望幫到各位絲打
感謝C打包膠
點解我問a+ full bikini係750/1
幾錢 有少少興趣join埋
可能我有學生優惠? 但佢冇check我學生證,我只係WhatsApp嗰陣講話我係學生
非繁忙時間都有折呀
想問下你係邊間分店做諗緊想去aplus脫
Tst
原來會員介紹有得減1000?
我見vibes 2288
但爬左文咁耐冇人評價過
好詳細
想問下第一次去洗唔洗脫左毛先去?
同埋你係咪分四期比錢?
謝謝
諗緊join唔join好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞