DBP係黑店-脫毛討論區20

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
我去脫毛都同治療師吹水, 佢哋話生意好好,老細仲不停計劃開分店,所以我就覺得a記脫毛應該好穩陣。
反而唔知原來WD已經轉咗手一轉手就真係麻煩呀, 經營模式同以前一定一樣。
所以點解呢度啲絲打話想join新開嗰啲我都會叫佢哋三思,因為真係都唔知可以捱到幾耐,價錢又唔係差得遠就真係去啲歷史悠久嘅好啲。同埋我發覺而家好多脫毛嘅都會有埋Facial, 佢哋脫毛收得平引人join, 再chur做facial, feeling, 其實咪一樣hard sell
客氣客氣
但突然醒起 唔知有冇get錯
我個case係 全身脫毛 分四期畀錢的
原來轉咗手
想問有無人會超過6-7個星期打? 會唔會因為太耐而無效果
但係點知佢哋轉左手嘅
上個月book左join 觀塘店full body, 揀放工時間, 都排到去20日之後, 唔知算唔算少人
6800應該係 cutis 喎 唔係wd
咁唯有請假去啦 好痴線勁full 啲booking應該都去到7月
我見佢寫隔7-8星期一次 絲係咪都隔咁耐?
因為我呢排唔忙 想趁依家去密啲
係呀,例如星期一做左part 1,平日可以輕鬆約到 part 2,3係同一個星期搞掂佢
原來係咁架 唔該晒
wd 都唔係16800一個人
咁你其實講緊咩
琴日book左a記後日去打第一次啦
你地full pay定分期?
個$1000 facial coupon 有冇咩療程好做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞