DBP係黑店-脫毛討論區20

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
打part 3 bikini位最痛其他位都冇咩痛楚
荔枝角嘅小型美容店
有冇人做過aplus針清?
A+有分$17800同$10800 4+4 package
毛孩的話 想脫哂 臉 underarm 手 腳 bikini
係咪$17800 package會好啲?
第一次接觸激光脫毛所以唔太了解
如果淨係想脫小腿同underarm,邊間會好啲本身係男人腳
包膠吓先
啱啱去左More Beau 做underarm ($388 無限)

係counter填完表就會入office講嘢
講吓脫毛咩原理,用個cam仔照吓皮膚咩情況
語氣都幾nice嘅,所有野都講到好似好為你設想咁
打個陣有數123,feel到有凍風出,完全唔痛每邊打左十幾下
打完就入返office,佢之前有話我黑色素幾深下(係真嘅),跟住就sell果酸package,17次$10800,講一大輪野話就算我脫左毛但黑色素太深都會好核突(其實我都知,但一早諗住自己係屋企用the ordinary做)
同佢講話太貴,佢就話可以分期付款,咪又係咁貴
講真,我做$388,你覺得我會比一萬蚊做果酸咩
不過都只係纏繞左5-10分鐘,最後買左果酸試用一次$280 (真心想試嘅,我估真係唔想做嘅say多幾次no就ok)
So far 體驗ok,都細心,sell都唔係好hardsell,$688落樓
Bikini 會打到喊
想了解下
網站寫住“$388 任脫”
但係又寫只係做6-8次
咁姐係點?
不過忍到 就可以byebye毛孩嘅自己
個consultant 同我講係永久
你邊到睇佢寫6-8次?
我聽日去aplus打full bikini
返黎再包膠
邊個治療師
打得太快唔記得睇個名瘦瘦地個樣細個啲嘅
三角邊位
上次有個治療師幫我打晒三角邊位,啱啱嗰次10分鐘嗰個淨係幫我打咗上面條線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞