DBP係黑店-脫毛討論區20

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
我又冇喎,佢打之前會幫你抹下
早一兩日剃毛就ok
係囉,其實最盡都係同永久plan同價,仲唔洗一次畀咁多錢
係呀我第一part冇脫面
淨脫手、underarm都係10分鐘左右,好快搞掂
Underarm脫完第一次已經生得好慢
仲有兩個禮拜就打A plus第3 part
仲苦惱緊打唔打bikini位好
好撚怕痛
無時限咁幾好喎 如果唔係好毛孩都諗得過
同埋上面絲打都已經比左筆脫手毛
下星期第一次打bikini
上星期打完full bikini
成日都覺得條底褲扯住d毛
行行下路會feel到有d痛
想問下有無人同我一樣
我上次去WD脫全身 脫左20左右
係咪算係好快 其實正常應該全身脫幾耐
不過依家WD做完之後有叫人做問卷比意見
咁多位可以反映下意見 希望佢會改善下
20分鐘*
Aplus打 underarm仲痛過佢
正常呀 之前去另一間美容院1分鐘打完
打啦 原來冇想像中咁痛
我未至於痛 有啲吉吉地
試吓著鬆身褲/裙 同純棉底底 唔好咁緊身 會好好多
如果都係好唔舒服 試吓用埋護墊
捱咗個過渡期
我上次脫上身都半個鐘喎 你全身20分鐘
今日上左去脫A+ part 1
請叫我做明知脫Full Face 但化左全妝既on9
3part 都分開左3個星期先book呀
前日去左一間又係差唔多萬4蚊脫全身既美容院
完全唔出名 因為係返工附近同埋唔想成日book唔到先搏下
包2年保養 之後再脫係$100
我都爬咗好耐文 自己毛唔算太多有信心ok

當然 睇過應該唔會執就去左
感覺上間野做開阿太啲服務幾好
乾淨 真機 唔hea 我收貨了
所以我覺得其實都可以搵間啱心水嘅做就算 幾千蚊買舒服 唔洗下下都因為booking搞到好煩

利申 2年前去D記脫過小腿 發誓以後唔會再去大既美容院
知唔知佢嗰盒cream係咩牌子?杰杰地幾好用 有啲薄荷feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞