DBP係黑店-脫毛討論區20

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
但係印象中唔止一個絲打話佢哋15分鐘打完喎, 不過有跟進都係好事嚟嘅起碼肯去接受意見!
APLUS藍嘅?
又比人話藍店好似老闆澄清左
Wd真係愈來愈差
又約唔到時間
其實係點做vip
要,佢 message會提你,io位/背脊佢會幫你剃
我分四期比,每次做完比$600
有冇人做過medilase 個bp 淨白去角質,想知有冇效,同做幾多次先有效?🙈

呢間3988 全身全脫有無伏
用修眉刀
join 左wiishderma全身脫毛 + Full Bikini成年

打過咁多次都唔覺有hea打或者喺拖光問題,好多人搵脫毛都驚一係打得痛一係就好伏,個人認為佢個冷凍喺足夠嘅,因為每打一下落嚟,明顯感受到有凍氣噴落皮膚到,舒服唔痛,冬天打會覺有少少凍,夏天舒服好多

有兩次仲因為冷凍啱啱用完,睇到佢換左支新嘅上去,治療師仲話佢哋嘅冷凍換得好密,深信佢哋d冷凍喺開到好足,所以打嘅時候堅唔痛

打完之後一定會幫你搽返cream,提你多做保濕搽cream。唔hard sell,之前疫情復工後喺比較難book,不過宜家正常返,好快就book到

宜家佢地好似多咗個cs專跟進療程後嘅情況,整體喺唔伏嘅

需要會員referral可以TG我

https://t.me/hytytt
cutis $6800 全身包永久好吸引
但好驚會book唔到有無人join左呢個plan
aplus full bikini 4+4 優惠抵啦
每次$600
買滿4 次送4 次免費
呢間嘢真係0 sell 同埋好乾淨
但真係難book位 要預早book
係 住沙田果邊 最近觀塘 但又勁full 都唔知點book 好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞