DBP係黑店-脫毛討論區20

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
但係我join 左vip 打全身都係半個鐘咋
WD 真係去yanis 方向前進
啲職員全部都話booking多咗
所以冇乜時間同你做
做一次酵素B5
未做完已經轉幾次房
打完好似冇打咁
啲毛成條係度
冇打過嘅痕跡
仲想sell我打pico
早知join aplus
打完pico 冇乜用
同其他地方打普通美白laser差唔多
佢呢個係乜嘢邏輯思維?咩叫做冇乜時間同你做?咁又收足錢?唔夠時間就唔好接咁多appointment啦!
有無人join aplus送facial coupon
諗住做咩facial
Aplus underarm 980永久 bikini 好似2400蚊打8次 都好抵
Full bikini ?
我打左兩次,i位冇晒毛咁滯,v位得番好疏位置有毛
佢哋逢公眾假期都唔開個喎, 如果你今日問佢野就一定冇人覆啦
上個月19號問
其實我之前爬文都係見到你講過幾次除左你好似冇乜人講 疑似打手
咁都講得出 wd係咪傻撚左 做臭晒
係咪拎左錢就hea做
我都係more beau 做,做咗5次 前後full bikini +手指手背(唔好彩咁中咗2次停業)
效果幾好,keep住少,打得認真,冇拖光嘅,用即棄袍,衛生ok
bikini 位呢啲位一定會打多過6次
佢份合約會寫明療程安排係點,頭2年係可以打幾多次,之後第3-4年又會係點,第5年打後又會係點,都會清清楚楚寫明
第一次上去會見到個黑衫同你講解療程需知,當中會sell你1-2次,reject就唔會再sell你。
係簽約之後,到你以後上去打,都唔會見到個黑衫。
每次:
登記—>打—>簽名—>約下次

但係佢冷凍劑方面會比大公司 H記 (同款機)用少啲,可能因為要慳啲用
Bikini 位,點都係會痛啲,忍下。
上去之前袋定啲細cream 做完即搽。
脫完毛後有啲痕,
跟住就出咗幾撻呢啲,有無絲知道係咩嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞