DBP係黑店-脫毛討論區20

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
唔係啩! 咁Q耐都唔回覆! 咁你就要真係打電話去!
睇唔到圖

唔好意思唔記得咗post埋
你試下用captaphil?如果唔得就要睇醫生
原來冷凍劑會慳住用死啦 好怕痛
仲約咗上去試做 有啲擔心依家
等你包膠 我都見有試做諗緊去唔去
其實係咪都會痛。冇可能唔痛,我去H記打全手都會痛。
經歷過D記舊機,呢家啲痛好濕碎。
呢家啲機同步出冷凍,只係睇個治療師肯唔肯較大個冷凍俾你用
好啊過幾日做完上嚟分享返
我驚我叫痛 佢會較細個度數 而唔係較大個冷凍
同埋第一次去試 係咪會用好低度數 等你覺得唔痛就join?
追post見aplus度數上好似進取啲?啲毛甩得比較快咁
呢啲係咪我打完毛太乾變成咁
見到h記5月有半價
心郁郁想join面 但都驚易敏感
有冇絲打試過
我都試過,係咁搽油搽cream 搽左兩日就冇事了。
想脫全身諗緊 Cutis $6800 定 Aplus $10800
$6800 真係好吸引我呢d窮撚
但感覺上Aplus 服務好d?
又見你地Aplus 話難book
再研究下先

我想年半左右脫到8次就去加拿大
見到hairlexx 有半價
Bikini line 3300
好啊唔該晒
你平日時間去唔去到脫?我aplus平日去一年做到七次
準備揾新工
揾到就應該唔得啦 得平日放工時間
接受到嘅話最好沖凍水涼
係哋因為打完毛我又太乾無補濕又r佢就搞成咁
半年8次應該難啲喎
就算你隔一個班個半月去一次
比盡都係得6次

我上年join左WD 黎緊都會去加拿大
但而家脫左6次都未清得晒
想脫全身諗緊 Cutis $6800 定 Aplus $10800
$6800 真係好吸引我呢d窮撚
但感覺上Aplus 服務好d?
又見你地Aplus 話難book
再研究下先

我想年半左右脫到8次就去加拿大

半年8次應該難啲喎
就算你隔一個個半月去一次
比盡都係得6次

我上年join左WD 黎緊都會去加拿大
但而家脫左6次都未清得晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞