DBP係黑店-脫毛討論區20

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
咁你直情要寫份建議書俾佢啦
有冇絲打 喺wiishderma脫
想join全身
可以ref 對分卷
但講明 WD真係差左
有興趣tg 傾

https://t.me/tangpig
打搞曬
心郁郁想去aplus打underarm 見到第一頁話980包保養 但之前睇過佢個網就1000一次 想問其實係點 唔係好明 定係980嗰度我get錯左
$980細部位5選1 包括腋下、肚線、手指、腳脂、上唇 依個優惠只需收費一次$980就可享有永久保養,不限次數架 。每位客人只限JOIN一次

$980係新客優惠黎
https://www.facebook.com/saynomore.hk/
點睇呢間有無人做過
say no more 脫毛
見到WD做緊新客 $380 4個部位3年任做, 如果淨係想做細part值得試嗎?
Hi 咗你
咁平 係值
如果真係好痕,風懶退唔到,你打返去舖頭同佢地講,有另一隻勁啲嘅敏感消炎cream會安排俾你㗎, 我之前都試過
我反而好驚訝佢點解會做到咁平, 真係好似行緊Yanis條舊路
有冇人知佢本身果盒cream係咪普通既Emulsifying Ointment?
原本都唔係好痕, 驚乾所以補一補, 搽完又痕返
我已經睇到
好似以前dream beauty pro咁
用一個極低價錢吸你地去
然後就勁Sell 你 做其他facial掠水

考慮緊WD既絲
WD 最近真係不了
轉手後五時花六時變
睇定d先
有時真係好唏噓, 都已經有兩三間起初好好嘅, 之後唔夠一年就變質
有冇絲打有做開facial 同脫毛
最近有上某間美容公司想做1064
佢話要脫左面毛先 如果唔係1064效果冇咁好
想知係銷售手法定係點
銷售手法
其實自己一直都知自己面毛多
但又未多到話勁誇張
鼻個啲位會睇到有啲黑色一條條既毛
照做1064效果都一樣?
想問下full bikini係咪都係hairless抵同安全?
之前係yanis脫
想轉間有保證d既
Dexmx 2x ? 間野呃9人,佢部機行808 nm 睇返#1 808-810 脫毛脫到你個孫出世都未脫完。自己都做過間野,個細機頭痛撚到仆街。我脫小腿加上唇,脫咗4年都未斷尾,搞到我要去其他舖頭補打斷尾
呢家仲叫我成日上去做保養。成日上到去係到sales,然後又唔簽走,hea9你㗎。未俾錢就唔好做。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞