DBP係黑店-脫毛討論區20

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
諗住用我唯一一支既the ordinary酸搽下佢
不過得5%應該冇咩用
呢間真係好廢
808nm 打到下世都未脫得清喎

利申: 有join過佢嘅$688三個部位,去咗3次,放棄轉會已
我打咗咁耐,打嗰陣又唔覺有依個問題,依家啲毛已經清咗勁多,無打到一忽忽,大部分做完簽完名就走得
你係tst or cwb?
點解我次次做脫毛都俾人sell我join果酸又話我皮膚乾要join保濕
簽名從來無試過簽完名就走得一定會坐低俾人捉住我講野講幾個字
分享多少少,我嗰時做之前都有mon住連登嘅posts,見冇乜負評就去咗,點知..... 希望幫到大家做決定

流程: 有個有口音嘅呀姐幫我搽啲好似cream嘅野,然後就開機打。
打嘅過程係完全冇感覺嘅
係一啲feel都冇 唔熱唔暖唔痛唔痕咩感覺都冇。呀姐話係正常嘅

打完之後,呀姐就攞條毛巾起勢咁擦,好似要擦甩我層皮咁啲老泥都出曬黎 呀姐話要抹走啲cream咁擦乾淨啲

我原本諗住808nm可能真係咁呢,但上網話打落去應該暖暖地。我又諗可能第一次佢幫我打低度數呢,俾多次機會佢啦。所以我總共去咗三次,都係咁

加上過程中佢會sell你: 做facial/好多毛呀你脫埋其他部位/ 有得做甲呀/ 有promotion呀,不過公道啲講又唔算hard sell嘅。你say no佢都會停

結論: 唔知做咗乜
如果有錢嘅,去啲好啲嘅地方做啦
呢間我中學已經出名hardsell 之前係高海寧代言

我已經大學畢業好多年
俾咗錢貴就怪自己蠢 但希望有效
會唔會根本冇開機扮打架
我都係
有無人知脫完毛留印可以點樣減淡啲
同問
有啊有啊 我早兩日先去完
不過聽講啲 Booking好Full
你WhatsApp/打電話過去問應該快啲
P.S.佢哋公眾假期放假
Wd係wts 約 (依家開咗signal) 每月15號後約下個月脫毛 我通常15-20號先book 我時間比較free 多數係一段時間比佢揀 e.g 17號 13:00後咁樣
因為治療師講過唔建議一次比身體吸咁多光 所以如果你唔太忙 分兩次打會好啲
啱啱見到佢哋Facebook出post, 銅鑼灣會再開新鋪喎! 同埋暫時會開埋星期日, 不過就要去尖沙咀舖頭
Wd係打完激光 再入房簽名(sell 你facial)
所以你唔join都唔會影響到 不過就一時時先要入房sell
有冇人係Vibe 脫?好唔好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞