DBP係黑店-脫毛討論區20

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
會圍住粒lin打架
有料爆:今日屋企人一齊食飯,我表弟帶埋佢條女嚟,傾落先知原來佢喺A記入面做脫毛治療師。
佢之前乜都唔識,係D記做咗三個月,三日就推佢出去可以幫客脫毛,客人帶住副眼鏡乜都睇唔到,亂鳩咁打就得,主力淨係教佢點樣sell客要買cps。日日捽佢哋數,頂唔順走咗。
之後就過咗去A記,佢話都係痴線㗎,不過就係好嚴格嗰隻痴線,要求好7高,要訓練好耐先至可以出山正式做治療師。佢話頭半年所有度數都要俾主管寫低跟足度數幫客人打。同埋原來佢哋好怕俾人投訴,如果有人投訴態度唔好就即刻照肺收警告信,超變態。佢話原來捱得過做正式治療師人工幾好,但係日日要脫唔同人嘅西毛都唔易頂㗎
佢話我唔多毛同毛幼不過我之前一直以為自己算多毛同粗
但我之前有用過幾年家用嘅脫毛機 唔知關唔關事
今日去左A+做980underarm因為見好多人推介
我係係觀塘打 Kristy幫我但成件事勁快完 我打左一分鍾都未必有 每邊得5下左右請問係咪正常?
好正常
Underarm咁細位置係幾下㗎咋
明白第一次打 多謝你地解答
今日第一次去 A+ 做full body
體驗都OK 既
但係真係好 full
book part 2 part 3 已經要去到6月
book 番part 1 就要相隔8個星期(之前YANIS 做 佢地話最理想係隔6個星期 咁樣我依家A plus隔8個星期其實會晤會無咁好)

尖沙嘴centre有無絲打有治療師推薦
我同你相反
打左5次舊機都冇事
第一次打新機隻腳就勁紅 幾日先退
我想問o位係點打?好想做白虎 但真係覺得好尷尬同怕痛
想問下脫完會紅腫同痕係咪都正常 脫完之後手腳都好痕 係咪搽返多啲cream就會退...
紅同痕都正常啊 但應該好快就散架啦
可能你皮膚乾?搽左cream會舒服啲
第一次脫冇乜事 今次第二次可能太乾啦咁今日個治療師話可能會留印嚇親我
佢好似有免費試做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞