輕小說-ダンジョンに出会いを求めるのは間違っているだろうか 17卷

444 回覆
4 Like 1 Dislike
第二個世界線唔計
正傳完結時間得1年
應該得洛基3巨頭同奧塔夠時間升
正常升1lv都要勁耐
乳神:又話4周年我做主角
先見之神同月神搶到
呢度有冇人有睇地錯又有玩ws卡想入坑
入咗坑,唔識砌
16張lv0 其中4張係應援 4張集中
8張 CX
8張lv1
6~8張lv3
2~4張 刀

大概係咁 其實要睇返作品本身個設計風格

LV0 通常都會用效果 盡快收集LV1所需要嘅手牌
LV1前 要做到一個可以不斷攻擊嘅循環 直至LV1尾
LV1尾 盡快收集LV2/3需要卡 同準備早出嘅條件
LV2 基本上勝負關鍵 唔應該同對手有太大差距 因為主力係呢個時候應該登場晒 不論自己或者對手
LV3 小心計算CX嘅數量用嚟防禦對手攻擊 呢個係最最後嘅機會
ws冇記錯好多年前出過psp game,dl個模擬器玩下應該易啲上手
隔離實力至上二月又出。反觀地下城一年出得一本 18有消息係幾時出未?
作者話一早寫好晒但唔比佢出
完全諗唔到點可以打贏Freya
就算洛基全團幫手都搞唔掂
出版社駁屌
唔係全團就有d難

全團+其他眷族就贏硬啦
但係一定冇咁易
想睇琉搵主神升級
希望仲有其他出乎意料嘅發展
好似仲有一個Level 7係出面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞