輕小說-ダンジョンに出会いを求めるのは間違っているだろうか 17卷

444 回覆
4 Like 1 Dislike
佢仲有機會更新status 好勁
劇透區點解要加密
大森設定貝爾lv3最後能力值係勁過酒館2隻貓
所以依家兔仔應該已經等於故事一開頭既lv5個班洛基眷族
正常d啦,四乜重
因為冇得閃
睇能力值個頁應該按16卷個既故事發展
咁最後會唔會希兒出返黎擋
點解幸運係F?我記得之前好似有升一個grade?
最初好似唔係f 唔多記得
lv4 有冇一個月
一升就入去直踩37層 斷手期間打邪龍
好返比師公狂用魔法打 加上今集
好似仲快過lv2上lv3
下集特典應該又有公會半妖精
lv4上lv 5既事又係冇一樣可以寫落去
有人話貝爾件杉似係芙蕾雅眷族嘅杉?睇怕貝爾會俾芙蕾雅強姦
唔係似,寫到明係
有野寫到啦,起碼可以推落芙蕾雅度
好過3上4嘅
宙斯因為某d原因而扮死我認為可能關奧丁事?到17卷突然彈個奧丁出嚟
睇情報
兔仔係參加左芺蕾雅眷族時試煉
依個數值單挑黃金4兄弟其中一個應該未必輸
一個可能直情打得贏
手遊已經講到明lv 3最後既兔仔係勁過lv4 上遊既2隻蠢貓
4兄弟單獨應該唔算lv5 頂
最快聽日應該就會有?唔洗等到22號
上面截圖嗰頁日文
所屬仲係Hestia
不過下底段介紹又有Freya
著左芙蕾雅家套衫,基本款都已經係好靚嘅戰鬥衫
跟芙蕾雅人話唔係因為佢個樣,而係佢嘅品性

收皮啦 依家大街大巷係到搶人,唔理其他市民嘅生死亂9咁嚟

班低層眷族又係on99,16卷為搶人又亂9咁登上船,阻9d人食飯,成班都冇腦

幹部班人都冇個正常。幾隻矮人鬼死咁串,冇品到死。芙蕾雅俾個廢老玩咗四日四夜就殺撚咗人隻臭雞同邊個上床關你地撚事咩,嗰陣連眷族都唔係

隻死黑貓又成撚日起撚晒鋼,睇邊個都唔順眼。就算芙蕾雅親口出聲三催四請先勉強聽話 仲扮撚晒忠心,轉個頭芙蕾雅睇唔到嘅地邊方忍唔住就郁手打人

嗰兩隻精靈都唔多正常,白精靈持住自己勁少少就威嚇人,唔聽話就滅咗人地嘅眷族。睇吓洛基班人邊個會咁樣威嚇人?隻黑精死毒撚就收下皮啦,成個人都唔知係到做乜7

得返個奧它叫正常少少

成個眷族包括主神都冇個正常,根本就係個主神都唔正常先收埋d咁嘅人,班人仲話係因為品性而追隨主神 明明大家都冇依樣野。又持住自己勁少少,人多勢眾,係歐拉麗冇王管咁想做乜就做乜

垃撚圾
16卷貝爾耐久先A812
一卷比人打到SSS1218
呢鑊真係比人打到仆街
同暗眷族冇分別
仲衰撚過
冇人夠膽反
公會洛基又唔理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞