輕小說-ダンジョンに出会いを求めるのは間違っているだろうか 17卷

444 回覆
4 Like 1 Dislike
芙蕾雅先衝去公會,把裡面所有人都魅惑了,

唯一勉強成功抵抗一次的是公會長羅伊曼,

他在發覺對方開魅惑的時候就立刻用力捏了自己的腹部,用痛覺來抵抗

肥豬會長勁呀
兔仔係一上lv 4已經top
能力上係勁過琉
芙蕾雅說在祭典中心原本還有伊斯塔,可是因為她被無聊的敵對心束縛,成了沒品的野獸

實在太過醜陋,所以我把她送還了。

「然後我接下來打算要變成跟她一樣醜陋的存在」

「我甘願接受辱罵,不管要多麼蔑視我都可以。可是我不會道歉,因為我已經決定了。」

「我找到了想要的東西」

「找到了無法取代的東西。」

「我這樣就夠了。」

「我終於,或許能夠知道『愛』以外的事物了。」

芙蕾雅脫下帽子,希兒的臉流下了一行清淚。

「所以我想要知道」

「所以我不會放手」

「所以我要侵犯世界」 洛基這時也察覺不對,但來不及了
琉依家比佢升lv 都唔入流
矮人 伯特 亞馬遜 艾絲已經打緊芺蕾雅眷族
得奧它一個lv7 點頂
赫斯提亞在城牆上遇到艾絲,艾絲雖然中招但還是覺得自己應該要來城牆上找某個人

但艾絲也一樣認為貝爾是芙蕾雅眷族的人,

赫斯提亞拜託她不要出現在貝爾面前,要是被她拒絕,貝爾恐怕就會失去技能輸給魅惑了

赫定賭大小賭輸左
佢LV6 都好多喎,繼續混戰落去可能有機
但變戰爭遊戲認真打,又係睇洛基堆人被人打殘之後貝爾爆seed
狼打貓
終於有得睇呢2個口臭到仆街嘅人打過
三英戰豬人
兔劍琉
劇情需要寫渣我琉
貝爾幾句說話又搞到芺蕾雅少女心發作
例外master有放水暗中比貝爾自由行動去搞掂今次單野
應該無,但其他人中晒招,所有人講嘅「事實」都同佢記憶唔同。

同埋華倫某某應該只係身心無意識地「記得」(習慣咗?)貝爾,唔知算唔算破咗魅惑。。。
變成痴肥原來係有個咁嘅功能
痴撚線條臭雞搞晒全世界玩到咁撚大
明明只要送還乳神 兔仔未冇晒技能
唔算
得一心憧憬同處女神先破到
其他一發現有問題就會被加強
荷米斯被人加強左233次
233次,再諗埋荷米斯個死人樣就笑到痴咗線
艾絲:貝爾係邊
琉:點解第一句就提佢
艾絲 :……唔得
琉: 唔得 雖然唔知點解唔得 總知唔得
海倫果然冇屌錯貝爾 渣男黎既 今集都收後宮
master 賭大小多

果下艾絲如果拒絕貝爾,背上聖火就會熄亡
臣服芙蕾雅
想知洛基同其他神嬲成點
直接踩上門
今集mvp應該係荷米斯
比人reset左成233次都預測成功
大佬啊你爭仔還爭仔 已經搞埋我 仲唔同佢開片咩
想知洛基同其他神嬲成點
直接踩上門
大佬啊你爭仔還爭仔 而家搞埋我 仲唔同佢開片咩
就係想睇對話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞