輕小說-ダンジョンに出会いを求めるのは間違っているだろうか 17卷

444 回覆
4 Like 1 Dislike
正常
咁樣全城洗腦,芙蕾雅自己打破左互不干涉約定
洛基家都可以鬆綁
下卷連酒場都落場,等睇蜜雅媽媽出手教細路
蜜雅媽媽鳩估係奧丁老婆
仲有外傳13卷 希望佢黎緊可以出密d
洛基家族真係好偉大
出哂,我會整理
搬返過嚟
艾絲打破了魅惑,問貝爾要不要訓練
由於艾絲想起了貝爾,所以貝爾終於確認到一切都是虛假的記憶
睇編輯部頭,想出快d就寄刀片俾編輯部
虛假的記憶?貝爾唔係冇俾人迷惑到咩
真愛
希兒 洗其他人腦 係想令貝爾自願相信佢

從而瓦解一心憧憬
當家家戶戶都點起沾上赫斯緹雅神血的柴薪,形成爐火,赫斯緹雅就可以發動秘術

出埃及記
成500頁,唔知要翻譯幾耐,好想快d睇到
睇完
結果又要等半年睇下卷
重以為今卷搞掂芙蕾雅
結果似同故事掉轉
係貝爾幫芺蕾雅擋刀
宙斯會唔會因為太耐冇收到報告返黎睇下咩事
糖與鞭子
早上物理被揍,晩上外出和普通人對話心靈受傷,然後被芙蕾亞治癒,越來越覺得芙蕾亞身邊很安心舒適

亞尼亞真的慘,這次有提她的經歷
一開始和阿倫在廢墟生活,然後被芙蕾雅拾到,天天在戰之野戰鬥,不想打但不想離開家人(哥哥)才繼續下去,那時候還是黑暗期,經常有剛認識的朋友第二天就死了,阿倫lv3她才升到lv2,之後在深層出事,連累哥哥都受重傷,被阿倫和芙蕾亞趕走,在雨中被希兒拾到雨場(自演乙辛苦了)
宙斯:講左病嬌唔好搞
大媽用當初激勵貝爾的說話暗示和重新激勵貝爾,然後貝爾就想到自己有想見的人:

貝爾走到艾絲面前,但艾絲被兩姐妹帶走

艾絲小姐,你知道我的事情嗎?還記得至今發生的事情嗎?

(艾絲快被拖走)
(艾絲捉著貝爾的手)

三人:........
艾絲:要,訓練?
三人:哈?
艾絲:我打到你暈倒......
艾絲:然後膝枕......
艾絲:起來.......再暈倒.....
艾絲:感覺要和你在那個市壁上戰鬥....
艾絲:感覺不可以不教你戰鬥......
艾絲:感覺和誰有過約定......想變得更強.......
(貝爾跪下流淚)
艾絲:你,還好嗎?
貝爾:憧憬你,真的太好了
海倫正式成為兔仔後宮
兔仔振作後已經可以傷到lv 6
上4lv嗰陣都已經話敏係4lv top,其他能力都4lv中
今次會唔會一上就直接5lv top
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞