輕小說-ダンジョンに出会いを求めるのは間違っているだろうか 17卷

444 回覆
4 Like 1 Dislike
期待左好耐
17卷應該都係講貝爾比人打到幾慘睇黎可以等埋下卷先有轉機
荷米斯有能力聯絡宙斯
叫佢搵兔仔老豆返黎啦
按3周年2大眷族係黑龍戰後仲有人未死
正義女神可能都會出場
之前ga fes大森寫左琉已經搵左正義女神
時間係16後
常理 同艾絲二合一

2vs1
唔想再等 有排等,希望今卷完到

不過外傳13都就快出
宙斯同赫拉眷族嘅人應該唔死都半殘廢

貝爾老豆都係一個迷,唔知死咗未。根據阿爾霏亞嘅反應嚟睇,老豆應該係個渣男嚟

正義女神最勁嘅眷族應該就係琉啦,出面d人廢咁多,應該唔點幫到手

琉係幾時搵正義女神?冇乜印象,ga fes係咩嚟?手機game劇場?
完唔到 但睇佢有個標題係double role I 都一定有II 即係下卷
又要等一年
應該會唔止一年

睇地城邂逅咁啱有依幕個人認為洛基食花生機會真係好大
呢條友一向係口講一套

同埋出唔出手係睇芬恩頭多
唔記得動畫有冇魔改 但小說洛基一開波係有提過hestia 芙蕾雅睇中左貝爾 如果係乜都唔理就唔會講
我諗芙蕾雅咁大搖大擺喺條街搶人 洛基同公會點都會介入 問題係除左暗夜騎士之外無人可以stop到奧它
公會 全部眷族 圍佢有冇得諗
冇著數嘅野邊個會做
而家打柒貝爾一家搶人
冇後果
下次打柒你都得
同暗眷族有咩分別

公會吹雞就得
記得之前提過洛基3巨頭一齊上 係有得同奧它打嘅

其實我想睇蜜雅媽媽萬寶槌升2lv會點
無啦 一開始就全部同伴退曬場 擺到明封左萬寶槌先 少啲爭議
大森講過同依篇3周年有關
文庫周年個小冊琉去左搵正義女神
咁可能正義女神救場
再唔係就兔子老豆
18係同外傳13妖精覺醒篇同時間
所以大森又想同時出
兔仔老豆廢架
而家可以救嘅一係就洛基同芙蕾雅開片 一係就芙蕾雅放棄 一係就暗夜騎士保兔仔
廢極都比阿叔認為有得同勇者同奧它打
明明全族最廢都夠膽跟宙斯去偷窺赫拉眷族沖涼
宜家洛基以外 枱面上淨返嘅戰力除左蜜雅媽媽同預定升lv5嘅琉外 仲有邊個
掉返轉芙蕾雅話唔想我打7你嘅就唔好插手都得
蜜雅媽媽始終都係芙蕾雅眷族,我估佢兩邊都唔幫

老實講,除咗洛基眷族幫拖或者有另一個lv7嘅勁人幫,否則真係冇乜可能會打得贏芙蕾雅眷族
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞