輕小說-ダンジョンに出会いを求めるのは間違っているだろうか 17卷

444 回覆
4 Like 1 Dislike
活動太肝
棄左好耐
地城好養生喎
pvp唔打 眷屬戰AUTO 3刀 夠㗎啦
一年玩一次睇戲情
以前打活動換獎勵要打好耐
依家玩個D都係有得掃蕩/掛機自己打
wfs話4周年實裝掃蕩
太遲了
大森寫劇情先係重點
象徵式買飯盒當買小說睇
我自己上youtube睇
我覺得以手機劇情黎講真係大超班
仲要全語音
動畫改編game 呢隻真係好好
珍,出動畫都係為咗cap啲畫面嚟放落隻game
外傳點算呀
繼續等佢app出囉
咪啦,又改到變蕾菲亞物語
好想外傳12卷嘅邪惡精靈戰有配音
動畫真係倒米
依套嘢嘅整動畫只係用嚟宣傳手機game換句話手機game一日仲賺得多,一日都會有動畫睇質素就算啦,整柒咗個下就變咗fans向作品
正傳差極大致都係賣主角

外傳 係真係變左另一套野 又全部縮細哂
艾絲身為主角但本來就無咩對白,勁多心理獨白,搞到本來動畫好難做。不過蕾菲亞物語依點又唔否定嘅外傳另一樣難頂係啲大戰位,完全表達唔到個氣氛。
Game 既艾絲多左垃圾演員屬性
多左好多天然描寫
相比其他女人嘅小心眼

艾絲、緹歐那、阿蜜得 三個真係天使黎

春G我略厭有啲思想污糟
緹歐娜
「不對,不對不對不對不對!這種事情,才不對!!」

大腦一片混亂,同時她不住地搖頭。

阿妮婭所采取的行動是否定現實。

是不承認眼前的存在,這種思緒與沖動的爆發。

「你不是希爾!才不是希爾!!」

阿妮婭沒察覺到,她正對自己曾十分尊敬、懼怕的神明出言不遜。這種事情如今早已無所謂了。

對女神黑暗的恐懼,被對少女光芒的渴望所壓過。

「把希爾還來!快還來啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊!!」

阿妮婭怒吼著,撲了過去。

緊接著琉自己也動搖起來,凝視著自己揮出的那只手的手心。

至今為止,能夠握住琉的手的,有三個人。

第一個是阿麗澤。第三個是貝爾。而第二個,就是希爾。

曾經少女的手確實將自己的握住,如今琉的身體卻明確地將其拒絕。

仿佛對在她體內蠢動的『黑暗』感到厭惡,哪怕對方擁有一模一樣的容姿。

這就是最明顯的證據。看穿正邪的妖精之手。

呢段好鳩 根本就唔知本心 只不過單純係自己喜惡之心
生命中最重要嘅人都被芙蕾雅攞走哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞