輕小說-ダンジョンに出会いを求めるのは間違っているだろうか 17卷

444 回覆
4 Like 1 Dislike
17更完
依家貝爾耐久升到咁高,反成用力應該可以輕鬆硬食
升級之後開放常態性全身覆蓋英雄願望
到時全程敲住鐘打lv6, 諗下都興奮
睇哂劇透以為唔會流眼淚 ,結果都係會

至今為止,類似的情景已經發生了多少次呢。

我拼命將嗚咽壓回顫抖的內心深處,用手臂擦去眼淚,慢慢站了起來。

艾絲小姐她非常困惑。

說不定,她甚至不清楚為什麼自己會說出這種話來。

但是,這樣也夠了。

不知如何是好的緹歐娜小姐她們正在一旁觀察,我注視著金色的瞳孔,坦率地說出這份心意。

「憧憬著你……真是太好了。」

還留著淚痕的臉龐露出發自內心的笑容。

「和你的邂逅,絕不是什麼錯誤。」

艾絲小姐雙眼大睜。她將纖細的手搭上胸口。
貝爾依個專食姐姐既渣男終於被人屌
忍左成個月先入呢個POST
終於等到翻譯睇晒
唔知下一期可以點作呢
打師父加嘴遁啦,一刀插死芙蕾雅咩
一腳踢到條臭西返天家啦
琉篇用2期 芺蕾雅3期
大森仲話想2x期完 點完到
唔知又要等幾耐了
九魔姬同蕾菲亞去地下城係唔係黎緊外傳劇情?
聽講10月
真係好好睇
已經唔知重睇幾多次了

但今期有少少覺得結尾開打有啲劣 好有動畫啲輸打贏要同主角大左膠既畫面出現
想知奧它點諗
不嬲貝爾都係左膠
偽善者,鹹濕又要扮正人君子
宙斯:一早叫左你開後宮玩咩一心憧憬
貝爾:咁 真係升得快 呀嘛
想知LV5 會俾招咩技佢
我覺得要俾招屈少少既. 其他1級 D技咁撚勁
發展能力一定會有魔防揀啦,技能我估瀕死系技能,始終深層冒險去到芙蕾雅,基本上都係生死邊緣捱話。雖然敏捷型冒險者都會有buff敏技,好似貓(估計,如果唔係點叫都市最速)同狼,但貝爾lv.4發揮速度經驗唔算多,唔似會出。
我估係類似風靈疾走個類限時大BUFF技
風靈疾走都唔算限時啦,艾絲長開都未試過用盡魔,同埋有少少感覺會overlap咗英雄願望,貝爾有時都會用英雄願望回避個啲
根性加底力 火事場力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞