輕小說-ダンジョンに出会いを求めるのは間違っているだろうか 17卷

444 回覆
4 Like 1 Dislike
外傳冇人做中文
估唔到大森今集咁寫
好似第一次見到貝爾有其他能力值高過敏捷,過埋下集應該又升lv
希望下集war game快出
今集安排就睇到大森心目中較為重要既女角,一係唔受誘惑,一係有嘗試對抗過
設定上其實人類係咪得劍姬係冇受到誘惑
唔計貝爾有招技
係有受
果段覺得係肉體記憶或女主威能多d
係真愛
貝爾下定決心去見艾絲。看到艾絲後,他明白這裡是分歧點
「艾絲小姐……請問你認識我嗎?」
艾絲沒有反應,蒂奧涅跟蒂奧娜拉著她說快走吧。
就在貝爾背後的聖火隨著失意一同快要消逝之時。
在擦身而過時,她的手握住了貝爾的手
「要去訓練嗎?」
「「啥?」」」
三人瞬間傻眼。而艾絲盡全力排列出言語
「我打昏你很多次……」
「咦」
「這樣就可以幫你膝枕……」
「等」
「醒來後又打倒你……」
「艾、艾絲─?」
「我覺得我一定要在那道城牆上跟你戰鬥不可。」

黃金的憧憬回答了
「我覺得我曾經……跟某人約好……要變強。」
這段話是過去跟異端兒相遇,敗在宿敵手下後,在拂曉下某人說的。
「貝爾‧克朗尼」確實在『艾絲‧華倫斯坦』眼前立下這段決心跟約定。
貝爾雙膝跪地,感受到希望解放了,
他用雙手把握住自己手的艾斯的右手放在額前顫抖著。流下淚水
「我憧憬的人是你……真的太好了。」
「跟你的邂逅絕非錯誤」
睇外傳神酒已經好癲
魅惑仲屈 神都魅到
可能仙精唔同d
唔識日文真係急屎人鳥
睇吓51假有無大佬賣肝譯晒佢喇
隔離實力至上出書密到

仆街ga出書出得咁慢
呢邊係編輯部唔比大森出得咁密
飢餓銷售
女裝定性轉
18 外傳13都好似寫完
應該寫緊4周年
當佢半年出一次,即係18卷係10月出。想忍手唔睇17,等埋18出咗一次過睇,唔知忍唔忍到

點解仲未有人發明到可以刪除記憶嘅機器?刪完再睇 睇完再刪
你點知的
問題係佢地點會有依d料?作者同佢地講?

分析嚟咋吓話
吓 17卷岩岩先出咋喎
咁快出埋18
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞