脫髮 救髮 植髮 紋髮 織髮 用藥買藥謬誤討論 暨 你問我答 28

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
fue fut?

https://t.me/Tummytt

十年巴 想買韓保
已加
15 日有咁誇
當然係9up
有無巴打食藥後, 鬚生慢左,同埋脫髮位有時會痕
我無乜鬚
但覺得手毛同腳毛生密左.
我做FUE 呀
多謝,啲頭髮恢復到咁我已經好滿足架啦
係,上圖搽左生髮泡,未梳番好,所以距離咁明顯
當然,我由上年11月尾到依都好準時食藥,搽野,先有今日既成果
fue都係5萬幾咁平?
係咪剷左光頭?
掂呀
因為都知對頭頂效果係幾明顯 想問多句
你覺得食藥同搽藥對你前額幫手大唔大?
後面取髮區一定要剷, 2800 係條唔係株喎, 不過FUE 而家好似冇以前咁貴
食左正保岩岩5個月,但無乜太顯著效果,係咪應該用埋5%?
副作用唔算好多,性慾細左啲,大致上都無咩其他嘢
其實我初頭2星期係食保記同搽野先,但發覺沒乜明顯轉變,之後先食supplement,一個月後就見到效果,所以我依停保記同搽野,睇下之後有乜轉變
hkseeker 巴,我跟左你上前推介買左3隻 supplement, o岩o岩收到了。
不過冇買到 saw palmetto~

請問仲有冇其他野值得買的?
想問植髮可否分幾次植
想試下效果先
上網見到d失敗相 似蟲卵個d真係人生玩完
我係高髮線m m地
想先植兩邊m位近頭頂既上半part
植完可以用上面既頭髮cum住都無人知做左
得唔得?
效果好再補埋m位近眉既下半part
咁樣分兩次做m位植髮 會唔會做到神不知鬼不覺?

我依家早晚食呢6隻,仲有隻益生菌丸,但唔係日日食
十年巴,請問係咪有幫手團購買5% ? 係邊隻牌子同埋水定foam?

想買 thanks a lot

因為痕個忽真係又幼又短麻
左上個隻係咩黎?
FUE 咁平?
大豆異黃酮 男仔最好唔好日日食🤣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞