脫髮 救髮 植髮 紋髮 織髮 用藥買藥謬誤討論 暨 你問我答 28

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
用過4個月,用果排啲頭髮有生番多啲毛,但係停左之後好似回復番原狀
絲打係用5% liquid?
我用foam
上星開始用5%foam 森x買
因為我4張幾 結左婚生左仔
頭頂見到頭皮
睇下救得幾多 藥就我唔太敢食 有大有細要我養
安全啲又慳啲

到時再update 下

加油呀
巴打無知出少幾句聲
大陸/台灣起碼語言溝通倒 土耳其識鬼同人溝通
巴打加油 到時分享下成果💪🏻
本來個頂都一直禿禿地 但自己冇理到 之前有人介紹我用呢隻 話好好用...
用左一SET之後 而家D人話我好似仲禿左 我覺得應該同5%一樣 係甩左D無營養GE頭髮 不過好貴 一SET用2星期都5舊水 而家已經冇用爬文見好似幾多人係森X買 5%FOAM 都係1千蚊到6個月份量好似幾ok 但好多人同十年巴買 係咪再平d? 唔該哂

團購點都平過自己買嘅
btw 之前傷我結衣bb心
係咩 原來十年巴做團購架
咁我留個tg先 想買 5% foamhttps://t.me/kin777
傷左佢心咪搞到而家甩頭髮lo
可唔可以淨係搽藥,唔食藥?
會唔會冇成效?
希望你三個月後有好消息SHARE
所以一開始我建議食cipla藥廠
唔建議你食 finax
因為無乜大分別 同埋我諗係度食印保既巴打
10個有9個都食cipla藥廠
--------
關於 finax

Dr.Reddy藥廠製造並販售包括了降低膽固醇、三酸甘油脂用藥素果錠、以及我們熟悉波斯卡Proscar、治療雄性禿的Propecia之學名藥。說到這裡,還對印度學名藥廠所生產的藥感到懷疑嗎?我想最後的質疑,都隨著美國藥物暨食品管理局FDA在2006年7月許可了這些學名藥的功效而讓人無法辯駁了。

但令人不解的地方,柔沛專利是到06/19/2006,之後又獲得展延至2013年的11月,但DR.REDDY'S LABORATORIES LIMITED 生產的FINASTERIDE TABLETS USP, 1 MG(Finax)卻得以在7/28/2006獲得許可,這其中的細節,希望有人能夠給予更多意見及指教了!!
森x 買5%水劑 最平 500蚊6個月tim

你要分清楚藥物同營養品

你呢個產品係營養品..
可以
但同步進行 事半功倍
仲有加承.
阿..... lm

推介你試下呢隻洗頭水,我覺得用alpecin洗完頭啲頭髮變得好軟,我用呢隻啲頭髮會硬番啲,仲有飲食每日試下食多啲不同食物元素,吸收多啲營養,加油!
叫人去土耳奇個d 真係咪害人

我上Reddit 睇已經有幾個post 講土耳奇做完都失敗喎
應該話 你想知道D咩
就主動加人

我tg:lunho

利申:可詢問任何男仕頭髮問題 (女仕免問) , 無藥物出售 , 只係詢問
有時好忙會以 「語音」回應.
我1個月前係香港植左, 成功既話post 比大家睇下對比圖
我發覺香港好少人share 自己植髮經歷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞