脫髮 救髮 植髮 紋髮 織髮 用藥買藥謬誤討論 暨 你問我答 28

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
幾年前漂髮,個師傅手勢差定唔知啲藥水問題,漂完之後開始甩頭髮,到依加五年都仲keep住每日洗髮甩五十條左右。期間有食保記有用生髮水同防脫洗頭水,都係冇乜用,大家仲有冇建議?

我睇皮膚科個陳醫生話仲可以打針落個頭度,聲稱可以防脫、生髮同密啲,有冇人試過
用緊maro 17
等萬零特價買啦 平啲
用少少都好多泡
一個人用應該可用超個1個月
我用緊5%+FOAM + maro 17 岩岩1個月
暫時無紅腫, 但頭頂有時都幾痕
痕應該係5%做成
條定束?之前見人係美x度做fut做1900束都係6萬幾
另外一個美x做2800條fue都係5萬幾
係 2800 條
你2700-3000束 8萬幾算合理
同埋聽講做咁多都係要做fut多
定啦 你做完一年後可能救得返增加返自信
你睇呢個post第一張圖入面條link個台灣佬都係咁
每個月keep住影低過程 得閒上黎分享下術後心得
你唔似有問題wo
想 join~ 要 telegram 嗎? 
2019有問題 宜家好左80%
仆街發覺依2年個頭頂好似開始冇咩頭髮係咪要睇下 醫生 ,唔知關唔關日日飲酒事。。。。,唔想咁快就地中海先25
師兄知唔知道邊到有
2019都唔似有 你係食+揸?
保記係咪空肚食吸收得最好
因為呢兩個月生咗好多暗瘡 平時都冇乜,
只好作最壞打算要食a酸
但我平時好夜訓,3 4點先訓,試吓早訓返得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞