脫髮 救髮 植髮 紋髮 織髮 用藥買藥謬誤討論 暨 你問我答 28

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

我見佢建議份量一日1-3粒
我自己就一日一粒 男性唔可以食咁多?
有咩壞影響?
精子質素會下降
通常比較優質既魚油都唔會用透明既膠樽儲存
因為見光就好容易氧化
同埋除左omega 3 6係必需脂肪酸
其它種類既脂肪酸都係可以依靠人體自行合成而獲得
呢隻佔左大部分都係非必需脂肪酸
得極少係補充omega 3
覺得點樣
想問吓邊度有得買dutasteride
之前有巴打係tg幫手訂 或者網上都好似有
覺得幾好,沖涼少咗甩頭髮,我另外買咗枝同一牌子嘅深層清潔去油洗頭水,輪住用

利申:本身冇脫髮問題,係天生m額
Thanks for share
建議森髮買 平啲

有報告顯示進食大荳可以降低dht水平
Lm
thx for sharing
十大魚油,你呢隻榜上有名

https://labdoor.com/rankings/fish-oil
之前諗住幫襯森髮買保,但發現佢俾我銀行戶口入數個名係大陸拼音人名,最後都唔敢買
想問5% foam市面有冇得買定係得non-foam
食保 食完脫髮位會痕有無人都係咁?
我自己都係咁買
佢有外銷到台灣同香港同癬陸

萬寧有 500幾蚊1支
精子質量會差啲

https://orientaldaily.on.cc/cnt/adult/20210326/mobile/odn-20210326-0326_00290_003.html

哈佛大學公共衞生學院的研究指,每天都吃大豆製品的男性,精子數量明顯低於少吃大豆製品的男性,而且勃起功能障礙的機率是不常吃者的3.46倍
但你唔係話自己每日磨豆漿飲?
甩頭髮同性障礙二選一
係ebay買Kirkland Minoxidil點分真定假
買左支5%泡沫返黎搽 但我發覺一搽落去已經即刻乾 好似都未掂到頭皮 究竟咁搽有無用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞