6800XT/6900XT/3080/3090玩4K/5K/8K巴絲入嚟吹吓水#22

1001 回覆
6 Like 10 Dislike
以前火星卡咪咁上下
rog 3090ti
成日話ps plus免費送game
但根本就唔係免費
除咗本身要月費
最大問題係冇續會員就冇得玩
其實只係租緊game
任狗要連線唔送GAME都要比月費
XBOX以前金銀會員先連到線咪都係唔送GAME
一半半啦
其實我都唔係好明點解呢D遊戲公司自己MAINTAIN個SERVER的錢會入玩家數
STEAM出左咁撚多年都未聽過收玩家錢先可以連線
公司maintain server提供服務要成本
玩家購買服務 唔係好正常咩?
同公司製作遊戲 玩家購買 同一道理姐
美國同台灣都有人可以收貨,想抽EVGA 3080/3090.

巴打你地係用香港信用卡比錢定要當地卡先得? 洗唔係開2個EVGA account (已經有個account ,填咗美國親戚地址)

等咗幾耐先抽到?
本身有EVGA咭
排隊就得
我買過2張,喺EVGA US 登記過保養。跟住又喺EVGA TW搞RMA時登記過香港地址(今日改返台灣地址)。

抽到我時係咪要用當地信用卡比錢?香港卡我見好多人話過唔到數
台灣只收台灣咭
ok, 唔該巴打。咁真係要朋友比埋錢先得。
終瑞有得排3080ti
終端?

咩條款?
公佈咗喇咩

無NDA 架咩
價錢無公佈,應該只係比人排隊
未出評測冇價錢冇效能冇樣睇直接出左LIST先
終端啲卡以前接近無炒價,排下無壞
要砌機我就無得搞

我已經兩部laptop 兩部ATX
呢個時間點真係想砌機都冇得砌
本身想出部MINI帶去OFFICE玩
問題係呢個時間點AMD AM5又未出
INTEL 12TH又未出...
冇奶油仲出廢到閪咁的煙條11th, 舊時代煙條10th
或者amd末代5800x系列...
其他件賤賣益連登友囉
砌5950x / 5900x
第時賣比啲未代am4 友update 應該都唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞