6800XT/6900XT/3080/3090玩4K/5K/8K巴絲入嚟吹吓水#22

1001 回覆
6 Like 10 Dislike
聽講佢係粒GPU 層面度CUT/硬改
所以應該可以收礦工皮

不過同GAMER 搶輕鬆過礦工班撚樣搶啦
兩張vram都可以上到9字頭,xtreme係高幾度,但我覺得差唔多,都係熱
3060啱啱出未有解鎖bios 同埋本身性價比仲低過3060ti
係好易買
黃牛玩bot 刷錢仲輕鬆過礦場
定時派錢咁樣
除非硬改
Bios 限都笑話嚟,不過最重要睇1559 對fee點改變
原訂咁行就好快會無搶gpu問題
宜家有一堆免費bot, 最少幾萬人搶一件貨
當然啲免費bot 唔夠完善

莫非3090嘅用料好啲?
妓奸3080正路打機已經104度
xtreme同一般卡都係咁

你可以係背面貼一堆工字鐵
youtube見過 又平又方便
我xtreme 96~98度,但我背面貼左幾舊黑色細heatsink,反正有保養就由佢照用
咁你rog有冇貼同幾多度?
Rog印象中都上到95, 除左改水之外應該救唔到,同埋我諗xtreme 風扇同heatsink都比rog大,所以散熱好d, 不過rog個張風扇聲真心嘈。。。

同埋我之後上網搵都見到有鬼佬試過xtreme係勁d, 不過妓姦寫軟件方通係真心垃圾
我都睇過呢條片,所以我先會想買張ROG換左張xtreme,但我自己同一環境實測出黎結果唔係咁,可能我冇佢咁pro啦
風扇聲好主觀
唔一定係db大少決定,有啲高音啲會好煩
用緊ippc 3000 fan, 暫時冇人夠佢鬥
遲啲換返a12x25 先 , 有時覺得太嘈
仲未成功搶到過 免費BOT
一早其他地方訂定定係食飛天炒價? 張ROG
張3080 suprim x用咗一個禮拜
打機gpu 75度
vram位接近90度 掘礦近一百
訂咗幾張thermalright 遲下換走原裝導熱貼睇下有冇得再低啲
唔要個保養?
我就是成功例子
Vram 跌左20度
但core 會熱左
如果導熱貼太厚
散熱器可能會貼唔實個core搞到仲熱咗
終於搶到張3080,好想喊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞