6800XT/6900XT/3080/3090玩4K/5K/8K巴絲入嚟吹吓水#22

1001 回覆
6 Like 10 Dislike

5K crysis 3 靚到瀨屎
無卡入到來 偷偷地想問邊到買到卡 有無到買到比較有良心D
你要咩咭先

幾多筆直先
3080 可以十幾k的 只係諗唔想比黑心商人 有無好建議
由你買個吓先俾黑心代理賺咗你錢
係間鋪有冇黑埋一份姐
default 69 應該係264w
邊間要11500 係邊張?
我藍寶 中央田都係9999+隻750w 牛
我飛馬買nitro + $11999

9999+ 食一隻牛好抵了
買6900 xt
係,順手換埋隻fsp 1000w
但家下出面無9999啦咩? 我都係上個月月尾買
如果賣左張TUF 3070
要加幾錢上到6900XT
尋晚7820x 6900XT 玩5K crysis 3

有d位會drop 到3x-4x fps

我仲以為係7820x 廢

但今朝用5950x 3090 其實情況都差唔多,總有d 位會𣊬間跌低

不過想講其實呢隻game 好高汁,開5k 靚過好多當代遊戲開5k
周度都冇6800xt

屌 係咪應該等70ti80ti 出
加多少少上6900xt
拍賣網見到。powercolour. 水貨黎。日本rma
吓, 我3月中 果次見到amazon jp powercolor red devil $8799 有得order 4月中出貨
如果係 對家都幾好搵
佢係放緊依張。
btw.依加張張display正價買到都好搵啦。我張evga 3080台灣官網原價6900入。前日到貨。琴日15000放左。佢算炒得少。所以我先想買
Evga msrp 無加過咁濟 人地3070 msrp就追過佢3080
真。。。好良心
唔知香港會唔會返6900toxic
T 記
而家無得排啦喎

無卡同問
其實3080同3090差得遠唔遠
而家3080炒得咁勁,會唔會買張3090性價比仲高?
ask QC
epc 流出香港msi 轉運3080Ti 12GB
急嘅咪3090
唔急咪等下80ti
不過都係買唔到
thx brother教學

冇6800XT買(炒太高了)
肥花有張powercolor Red Devil 6900xt放緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞