6800XT/6900XT/3080/3090玩4K/5K/8K巴絲入嚟吹吓水#22

1001 回覆
6 Like 10 Dislike
我最怕煩同debug
想玩gta v rt mod 但要俾錢
第一張圖某D area有bugs用唔盡GPU跌到得返60幾%使用率,玩到沙漠暫時冇呢個問題。VRS off係最好畫質
其實加強版係咪DLSS同RT做得好啲咁解?
之前買咗一直未玩 結果已經出咗新版
update完變左唯一一隻game完全捨棄傳統GI改純RT
next gen始祖誕生,專登重玩捧場
其實係舊果張1070太窒棄左驚
玩咗一陣 我上隻game係red dead2 自然風景嘅畫質當然都係rd贏
同埋地鐵係第一人稱game,哄埋啲自然就冇咁清 但係都做得相當唔錯
地面日光同室內暗位嘅燈漫射落把槍到係好靚 不過都係唔識分一般嘅rasterization定係ray tracing黎
人物面部細節一般 主角係啞嘅有啲可惜 有囡囡真係好 雖然口水多咗啲 但係唔係包袱 做到野
唔係好跟到劇情 上集唔係用核彈炸外星人咩? 睇番先前的劇情再玩
炸外星人係第一集,但係一,二集同第三集冇咩關係,所以可以玩左三先,中意先補完1.2集
垃圾6900XT超唔起
我哋幾個都係

想掉左佢 垃圾
我玩左一下就限我power 屌佢

7820x 升10850KA

配6900 XT
6900XT 靚die留哂俾XTXH?

垃圾般塞晒一盒掉俾悠二幫我upgrade

換mobo 都要人代勞,我真係好懶
油二咁好服務
俾部Formd t1佢幫我上水得唔得
如果漏水油耳會唔會送返成部機
有無快速摸體質方法?
而家我MPT 啪1.07V / 2500由佢自己行
我直接係2600 400W
其他就唔搞
你哋6900xt都係用緊咩牌子?
藍寶 NITRO+ SE
你覺得散熱點,我見佢個oc頻率低過其他牌子無揀佢
有冇邊個牌子係拆咗散熱換水都有保?睇人好似話技姦可以自己換散熱都有保
好低咩?都有2365
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞