[Switch/3DS集中討論] 18號早上Arms/Splatoon2發佈會; Minecraft已出 (36)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
MINECRAFT

好唔知玩乜, 買左番黎, 慢無目的..... 點解D 人會咁鐘意玩?? 有冇人講下點

過到第一晚先算

過左LA。
MINECRAFT

好唔知玩乜, 買左番黎, 慢無目的..... 點解D 人會咁鐘意玩?? 有冇人講下點

過到第一晚先算

過左LA。

又一個應該睇返South Park講minecraft個集
想問大家部switch電量如何
我mario一粒鐘已經得返55%

壞左
我800同你收淨機啦

巴打唔好玩我啦
我見網上評論話三個鐘先想問下 sorry

我都係咁, 好快冇電, 玩一陣都得番60%

壞左
我800同你收淨機啦

巴打唔好玩我啦

$850
Rockstar Games‏
Red Dead Redemption 2 is now coming Spring 2018

Red Dead Redemption 2 is now coming Spring 2018

唔延期先驚

http://www.rockstargames.com/newswire/article/60210/Red-Dead-Redemption-2-Is-Now-Coming-Spring-2018
今年GOTY 已經知道係邊隻啦

1-2 Switch

年底仲有Mario喎
任豬又FF
Zelda Mario 依啲俾小朋友友玩嘅低難度game點會拎goty
係都Cod starwar 刺客啦

壞左
我800同你收淨機啦

巴打唔好玩我啦

咁你電話打機玩一陣都係好快冇電, 又唔見你地講?

壞左
我800同你收淨機啦

巴打唔好玩我啦

咁你電話打機玩一陣都係好快冇電, 又唔見你地講?

我部電話打機都用到8個鐘
Switch 得3個鐘
任豬又FF
Zelda Mario 依啲俾小朋友友玩嘅低難度game點會拎goty

no man sky
任豬又FF

任豚特別鍾意玩曲線
唔知係咪我眼花
尋日玩 Zelda 玩咗個半鐘之後得返 65% 電
唔知係咪我眼花
尋日玩 Zelda 玩咗個半鐘之後得返 65% 電

個半鐘差唔多啦 zelda係3個零鐘貨仔
玩極都係100%電
利申neet
Lo but 仔開post
Lo but 仔開post

執過個Template 來 留返俾專人開

年底仲有Mario喎

肯定冇得鬥
又1001 下個post見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞