[Switch/3DS集中討論] 18號早上Arms/Splatoon2發佈會; Minecraft已出 (36)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
呢到既管理員係邊

咁多索索係到都冇人收拾佢地既

收皮啦任豚

艾倫回歸

on9仔黎唔洗理

切左柒未呀 走數撚

巴打們
係叫有舊外置配件係 lan線轉usb
個舊野work 唔work?
想上網連線穩定d

買完都係成日斷線, 搵笨

唔係掛
Switch 有冇得開party同fd 傾計?
我搵唔到
我搵唔到

部機無收音位

開Skype/whatsapp call啦
遲下佢搞都Voice chat都係經電話
我搵唔到

部機無收音位

開Skype/whatsapp call啦
遲下佢搞都Voice chat都係經電話

我覺得無得直接CHAT唔係幾好,尤其好多合作GAME,本身唔識就好難搞
其實 有咩 amiibo 要買定先

覺得出 pkm 時 會有用

已買 超夢夢
・スイッチ版では多くの作業がある。開発するのは"一番難しい"バージョンだ

反了反了

呢個年代唔識寫ARM同iOS程式,其實真係可以等死
無知一問
Fifa 2k呢類game 如果要上網同人連線,EG ps4 pc xbox係available 嘅?
想問下 隻大亂鬥 好唔好玩嫁?
想問下 隻大亂鬥 好唔好玩嫁?

聽日又要睇哈力馬龍幫熊貓含
無知一問
Fifa 2k呢類game 如果要上網同人連線,EG ps4 pc xbox係available 嘅?

通常都係同機種互連
悶到想買下星期隻鬼佬GAME
rainbow好撚鳩,用入fd場5000幾分恰鳩d千幾分既新仔
新買部機玩左一陣100%電跌到80%😭
拎去保養定點好呀?
新買部機玩左一陣100%電跌到80%😭
拎去保養定點好呀?

500我同你收咗佢

已買 超夢夢

隻超夢夢有咩用
搞左一輪插amp 有畫面出
點知部舊野無opt out 即係都係無聲出
要搵日出去買舊野算
rainbow好撚鳩,用入fd場5000幾分恰鳩d千幾分既新仔

叫rainbow收皮啦 佢未有高登ac過陣仲係uwants 3ds群同我技術差無幾成日俾我串 ,你同佢講一句野:馬車沒人愛。佢以前仲有同d大陸狗玩馬車玩得好close,rainbow你估下我係邊個?

約出來Arms打過
还是那个任天堂!《ARMS》小测
NintendoSwitch 2017-05-20 16:22:31
​​​
昨日有幸受邀参与了在香港任天堂公司举行的《ARMS》内部体验及说明会,从而有机会提前体验了一番这款不管从哪个方面看起来都很特别的游戏。由于是体验会的原因,所以提供的并非制品版而是专供体验的版本,在该版本里,提供了单人模式、双人模式两个模式以及七个可操作角色。不过,这些内容在一番体验下来,已经足够能是我感到惊艳和惊叹。在几日后的试揍会,相信大家也能体会到这片乐趣。而接下来,我会针对试玩下来的几点感想和体会写一些抛砖引玉的内容。

好似唔見香港Game媒有報
Uniqlo Taiwan

■任天堂SWITCH遊戲機搶先試玩直擊■
拋開那些網路連線,對戰就要面對面!
任天堂UT全新登場!

為了慶祝UTGP任天堂聯名T恤上市,UNIQLO特地在店舖舉辦了任天堂SWITCH遊戲機搶先試玩,讓人一睹SWITCH遊戲機推坑的魅力!強化版的《瑪利歐賽車8豪華版》這次更是來勢洶洶!

看膩了電腦螢幕的冰冷,想回味面對面的熱血刺激,快揪你的電玩好友,來一決勝負吧!

除了享受對戰的樂趣,現場還能購買任天堂UT,有大家熟悉的水管工人瑪利歐、身強力壯的大金剛、萌值破表的精靈寶可夢、讓人振奮的薩爾達傳說等⋯
買一件穿上身藉此紀念自己的勝利,最重要的是,還有機會獲得夢幻的SWITCH遊戲機(共6台:實體店鋪5台、網路商店1台)

<<活動資訊>>
SWITCH遊戲機試玩體驗只有在明曜百貨旗艦店、西門店4F UT主題館(試玩期間:明曜百貨店5/19-6/1、西門店5/19-6/22)

<<抽獎活動辦法>>
6/1(四)前凡購買UTGP任天堂T恤,即可參加任天堂SWITCH抽獎活動。(抽獎活動辦法請詳見:http://www.uniqlo.com/tw/collection/UTGPevent201705/

已買 超夢夢

隻超夢夢有咩用

大亂鬥 開超夢夢
Uniqlo Taiwan

■任天堂SWITCH遊戲機搶先試玩直擊■
拋開那些網路連線,對戰就要面對面!
任天堂UT全新登場!

為了慶祝UTGP任天堂聯名T恤上市,UNIQLO特地在店舖舉辦了任天堂SWITCH遊戲機搶先試玩,讓人一睹SWITCH遊戲機推坑的魅力!強化版的《瑪利歐賽車8豪華版》這次更是來勢洶洶!

看膩了電腦螢幕的冰冷,想回味面對面的熱血刺激,快揪你的電玩好友,來一決勝負吧!

除了享受對戰的樂趣,現場還能購買任天堂UT,有大家熟悉的水管工人瑪利歐、身強力壯的大金剛、萌值破表的精靈寶可夢、讓人振奮的薩爾達傳說等⋯
買一件穿上身藉此紀念自己的勝利,最重要的是,還有機會獲得夢幻的SWITCH遊戲機(共6台:實體店鋪5台、網路商店1台)

<<活動資訊>>
SWITCH遊戲機試玩體驗只有在明曜百貨旗艦店、西門店4F UT主題館(試玩期間:明曜百貨店5/19-6/1、西門店5/19-6/22)

<<抽獎活動辦法>>
6/1(四)前凡購買UTGP任天堂T恤,即可參加任天堂SWITCH抽獎活動。(抽獎活動人辦法請詳見:http://www.uniqlo.com/tw/collection/UTGPevent201705/

抽水貨?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞