[Switch/3DS集中討論] 18號早上Arms/Splatoon2發佈會; Minecraft已出 (36)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

可以單joycon

仲諗住會屈你買多套joycon

佛心呀

正喎
即係兩pair joy con就可以四打
想知點有得訂splatoons 2 連主機同捆?

香港?都唔洗旨意諗,應該無舖敢接訂

想出多部switch, 睇下有冇得買特別色
玩隻lego 彈左兩次software closed because an error occurred
可以點解決
玩隻lego 彈左兩次software closed because an error occurred
可以點解決

接觸不良?
可以點解決

code?
google
想知點有得訂splatoons 2 連-主機同捆?

黃金m記咪有

黃金m記咪有

正價?
我想玩既game switch未出 依家先買3ns會唔會好不智

假設你係想講 3ds 嘅話,冇問題

3ds真係好撚抵玩,二手買番黎,玩完/玩到悶,二手賣出去
同埋,zelda a link between world係我玩過所有game數一數二,十分推薦

黃金m記咪有

黃金m記咪有

開天價實有架喎

黃金m記咪有

開天價實有架喎

冇錯,肯定炒
https://youtu.be/XlOK4otSfxo
世界樹と不思議のダンジョン2 PV2
隻The Binding Of Isaac好黑暗同埋好易死
https://www.youtube.com/watch?v=hYY8pMf05VU
Splatoon 2 ANALYSIS - Single Player Trailer (Secrets & Hidden Details)
新買部機玩左一陣100%電跌到80%😭
拎去保養定點好呀?

🙏🏻🙏🏻🙏🏻

放出去再買部新

跌到80%姐, 又唔係8%, 仲有電玩, 玩到冇電咪叉電

我部野一開機有話得1%電 會訓 只係顯示問題 照打3hrs冇問題
有係人玩孖車手提mode果時會有方向制間歇性失靈問題?
新PRO制應該穩陣D
不過又炒

放心, 唔會有改善
佢冇改過十字個設計

其實有少少想入prov制,想問家陣pro 制有乜問題?
有係人玩孖車手提mode果時會有方向制間歇性失靈問題?[/quote[quote]
有無人玩孖車手提mode果時會有方向制間歇性失靈問題?
弱智設計
有係人玩孖車手提mode果時會有方向制間歇性失靈問題?

開左體感?
弱智設計

換左WiiU Pro個十字落去冇病冇痛
弱智設計

唔熟手制果D,好似同超任個制差唔多,其實問題係咩?
弱智設計

唔熟手制果D,好似同超任個制差唔多,其實問題係咩?

佢十字個設計太高身
角度稍為斜少少唔搭正一個方向都好易變斜掣
最常見既係你玩動作game向右行
好易無啦啦變左斜上/斜下
十字個底又係唔知點解突出左咁多
當你快速撳一邊既方向, 間唔中會hi到反方向
你玩俄羅斯方塊會成日遇到呢個情況
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞