[Switch/3DS集中討論] 18號早上Arms/Splatoon2發佈會; Minecraft已出 (36)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
P90都有
唔爭在整埋AK47

唔識槍嘅表示:
7月隔離有GVG,秋季NS又有龍珠
兩隻都必買(因為龍珠同GVG係我出機理由),skip ARMS或Splatoon其中一隻會唔會好D?
呢種情況ARMS/GVG/龍珠,同一年玩三隻格Game
正常情況應該Skip ARMS最合理
不過Splatoon同GVG同一個月出
btw我七月前起碼要爆埋隻Nier同DQH2先
仲有孖車Mirror 同200cc我都未齊三星
我餅Pokemon Moon買左半年仲未爆機捉鐵火輝夜
餅Sun爭協力雙打50連勝先拎齊所有印章
好多野想做但時間完全唔夠

GUNDAM唔齊作品好冇癮
兩隻都必買(因為龍珠同GVG係我出機理由),skip ARMS或Splatoon其中一隻會唔會好D?

打機打到咁真係辛苦哂你
https://www.kickstarter.com/projects/460689844/project-rap-rabbit-working-title/description

A new Kickstarter project has been making waves lately. Project Rap Rabbit is a rhythm game being created in part by iNiS, who are responsible for the outstanding Ouendan and Elite Beat Agents games. Project Rap Rabbit is an alternate take on 16th century Japan with, as the name implies, anthropomorphic animals and hip-hop music.

The game will be funded when it reaches $1.1 million. Initially, the stretch goal for a Switch version of the game was set at a staggering $5 million. However, after some feedback from fans, the creators quickly removed this stretch goal and replaced it with a much more reasonable one. Now, Project Rap Rabbit will get a Switch version if the project reaches $1.5 million.
P90都有
唔爭在整埋AK47

唔識槍嘅表示:

當CQB咁玩

遲早會update 齊d機既
幾時出dock

出左啦

真係 幾錢一個 想買多個插係房

行貨好似五百中至五百尾 連火牛

Thx巴打 睇睇先

岩岩去元朗睇仲未有得賣
https://www.kickstarter.com/projects/460689844/project-rap-rabbit-working-title/description

A new Kickstarter project has been making waves lately. Project Rap Rabbit is a rhythm game being created in part by iNiS, who are responsible for the outstanding Ouendan and Elite Beat Agents games. Project Rap Rabbit is an alternate take on 16th century Japan with, as the name implies, anthropomorphic animals and hip-hop music.

The game will be funded when it reaches $1.1 million. Initially, the stretch goal for a Switch version of the game was set at a staggering $5 million. However, after some feedback from fans, the creators quickly removed this stretch goal and replaced it with a much more reasonable one. Now, Project Rap Rabbit will get a Switch version if the project reaches $1.5 million.

咁咪幾好
本身個 stretch goal 真係傻撚咗

過隔離啦 gay佬

外傳唔緊要
G,EW,00S2,SHIT-D全部都係電視/劇場作都可以冇
Missing Link又唔知做乜鳩彈2部出黎

外傳唔緊要
G,EW,00S2,SHIT-D全部都係電視/劇場作都可以冇

冇Seed D 唔係PV有突擊自由同Wing Zero咩

外傳唔緊要

冇Seed D 唔係PV有突擊自由同Wing Zero咩

官網冇既
唔計呢2套都仲有G同00S2
arms demo
但我個左con揸實就收唔到 點玩
arms demo

換啦
arms demo

換啦

水貨的話買個y字批自己拆開加舊conductive foam吧
arms demo

換啦

水貨的話買個y字批自己拆開加舊conductive foam吧

其實可能應該係唔導電嘅先啱

剪張咭紙攝入去就夠
利申親身測試過成功
Joycon 好似幾好儲
Arms有黃x2
Splatoon綠X1 粉紅X1
arms demo

換啦

剪張咭紙攝入去就夠
利申親身測試過成功

我用過紙皮同bubble紙
arms demo 開始畫面唔㩒制有gameplay睇
arms demo

換啦

剪張咭紙攝入去就夠
利申親身測試過成功

有冇得淨係拎個制同單去換 唔想換埋機
arms demo

換啦

剪張咭紙攝入去就夠
利申親身測試過成功

3549 6611
電話受理時間 星期一至五:10:00 ~ 19:00(中午休息時間:12:00 ~ 13:00)
arms demo

換啦

剪張咭紙攝入去就夠
利申親身測試過成功

唔會同你換機 不過要你帶齊成set 比佢試
arms demo

換啦

剪張咭紙攝入去就夠
利申親身測試過成功

第一日開始都已經有啲人係淨換 joy-con 啦
不過拎就要一 set 拎晒去
任豬點睇PES2018 有PS3/X360都無Switch
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞