[Switch/3DS集中討論] 18號早上Arms/Splatoon2發佈會; Minecraft已出 (36)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
無知一問
Fifa 2k呢類game 如果要上網同人連線,EG ps4 pc xbox係available 嘅?

通常都係同機種互連

唔同機種做唔到連機?
咁如果佢出fifa 2k 連唔到線吸引力大減
岩岩買左新機行貨
但係部機完全搵唔到wifi, 用iphone 睇wifi除左自已屋企果個, 起碼都仲搵到5-6個
switch就一個都搵唔到
係我唔識set定部機有問題
岩岩買左新機行貨
但係部機完全搵唔到wifi, 用iphone 睇wifi除左自已屋企果個, 起碼都仲搵到5-6個

是咪5g
岩岩買左新機行貨

任天堂維修服務中心(香港)
電話: 3549 6611

● 致電前,請先在商品Q&A頁面(http://www.nintendo.com.hk/support/index.htm)內確認故障內容。若情況未能解決,請致電維修服務中心預約維修。

● 預約後,請帶同以下物件進行維修 
1. 需維修的主機及配件
2. 主機外箱 
3. 印有銷售店舖名稱或蓋印之購買收據 
4. 主機包裝內之香港原裝行貨保固證

● 電話受理時間 星期一至五:10:00 ~ 19:00(中午休息時間:12:00 ~ 13:00) 
星期六、星期日及公眾假期休息 

地址: 香港九龍紅磡都會道10號都會大廈2103-7室
介紹係game入面出現過的老任員工。估唔到山內溥都有入,最後個part係岩田社長
https://m.youtube.com/watch?v=zc6gKjZ8dJU
岩岩買左新機行貨

睇下轉channel36-44收唔收到
唔得就回收價$1000
岩岩買左新機行貨

睇下轉channel36-44收唔收到
唔得就回收價$1000

將部機初期化, 轉做英文語言又得返
好奇怪
新買部機玩左一陣100%電跌到80%😭
拎去保養定點好呀?

🙏🏻🙏🏻🙏🏻
拎去保養定點好呀?

🙏🏻🙏🏻🙏🏻

放出去再買部新
拎去保養定點好呀?

🙏🏻🙏🏻🙏🏻

放出去再買部新

跌到80%姐, 又唔係8%, 仲有電玩, 玩到冇電咪叉電
哦呢部
我認錯左另一隻

另一隻2v2正好多

另一隻堅正
早2個月係日本第一次玩,點知番香港無得玩

可以單joycon
今日好開心沖左 點知

好黑仔
插幾次先有畫面仲要送個咁畫面比我
今日好開心沖左 點知

好黑仔

你肯定條線插實?

可以單joycon

仲諗住會屈你買多套joycon
你地買完game通常用咩a/c玩?我意思用日本定us a/c 開game?

我用阿塞拜薑ac
今日好開心沖左 點知

好黑仔

你肯定條線插實?

你地買完game通常用咩a/c玩?我意思用日本定us a/c 開game?

開晒兩個
睇錯

用日本ac多

可以單joycon

仲諗住會屈你買多套joycon

佛心呀
今日好開心沖左 點知

好黑仔

你肯定條線插實?

點睇都係關線/MON插口事
nasece cloud 服務暫停
由於私人理由,nasece cloud(及其附屬服務)
已經於 2017 年 5 月 15 日停止營運

然而,由於不可抗力因素引致圖片數據暫時無法存取。
及此,本網站用以刊出從網際網絡上搜羅的所有 na.cx
被緩存(Cached)或封存(Archived)的所有圖片

截至 2017 年 5 月 16 日,已經尋回 33991 張圖片
我們將會竭力追尋餘下的圖片,多謝各位使用 nasece cloud
我想玩既game switch未出 依家先買3ns會唔會好不智
我想玩既game switch未出 依家先買3ns會唔會好不智

假設你係想講 3ds 嘅話,冇問題
nasece cloud 服務暫停
由於私人理由,nasece cloud(及其附屬服務)
已經於 2017 年 5 月 15 日停止營運

然而,由於不可抗力因素引致圖片數據暫時無法存取。
及此,本網站用以刊出從網際網絡上搜羅的所有 http://na.cx
被緩存(Cached)或封存(Archived)的所有圖片

截至 2017 年 5 月 16 日,已經尋回 33991 張圖片
我們將會竭力追尋餘下的圖片,多謝各位使用 nasece cloud

wow...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞