[Switch/3DS集中討論] 18號早上Arms/Splatoon2發佈會; Minecraft已出 (36)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
試拳可用角色
overcooked係咪已經出左?
好似幾好玩咁

係PS4玩過
去到後期係堅難玩
特別後期d場會郁 同埋有老鼠
大家覺得呢個套如何?
巴打 我想問下E家買SWITCH 有冇行貨?
邊度買近GAME 較抵屌???
笑笑
7月隔離有GVG,秋季NS又有龍珠
大家覺得呢個套如何?

啲大陸廠求鳩其整個袋再求鳩其印啲嘢上去你覺得會點
大家覺得呢個套如何?

原裝套真係唔多值 不過我買左
笑笑

到時PS4會唔會有免費龍珠呢?
巴打們,岩岩買機
想請教下,我入左us region 想買NBA playgrounds
用visa/master card 買唔買到?

另外如果入左us region 同唔同到日本region 連機?
想入部switch加兩隻pro手掣加mario
想問有無巴打知大約咩價

同埋pro手掣係咪舒服好多

唔洗咁急買兩個PRO制啦,可以買住一個先
PRO制同普通手制差唔多,好過JOY CON囉,但唔會帶出街
大家覺得呢個套如何?

fb班友好受落
笑笑

其實去隔離post 問會快d 有人答你。
今日同事係SO 0 買灰機連孖車同殺老豆 = 3220.
大家覺得呢個套如何?

fb班友好受落

睇到都覺得幾型喎 唔知內籠點
上面三隻一齊玩既game大家會揀邊一隻先?
Jackbox用switch玩唔知方唔方便
留名
準備聽日出黃金買
大家覺得呢個套如何?

fb班友好受落

睇到都覺得幾型喎 唔知內籠點

有冇後面睇下?
overcooked係咪已經出左?
好似幾好玩咁

係PS4玩過
去到後期係堅難玩
特別後期d場會郁 同埋有老鼠

幾時出都未知
等到頸都長
Destiny 2 dev rules out the game for Switch
Destiny 2 dev rules out the game for Switch

唔係掛

唔係掛

大爆死

唔係掛

買得switch 就要有淨係玩老任game 既覺悟架啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞