[Switch/3DS集中討論] 18號早上Arms/Splatoon2發佈會; Minecraft已出 (36)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
Splatoon 2 日本版 5.5GB
咁但係究竟有冇英文呢?

Testfire demo個description有無list埋英文

搵唔返喎
有冇人 cap 過圖
打算出機 其實有無需要買pro掣

hidden cost 黎

有好好多

Mario started racing back in 1992 and has been the main character of the Mario Kart franchise ever since. Who's your favorite character to race with?

Either Diddy Kong or Petey Piranha, but wait you guys removed them to make room for crap like Tanooki Mario, Cat Peach, and those god awful Koopalings
4月US hardware 銷量
1. Switch
2. NES mini

Software
1. MK8D 550000
2. P5
3. BotW
想買NBA PLAYGROUND(US STORE),想問如果用VISA,佢個匯率係點計?

確認過數時會唔會先顯示實收港幣數目,有冇咩手續費VISA會收?
1. Switch
2. NES mini

Software
2. P5
3. BotW

唔係產己停咩
1. Switch
2. NES mini

Software
2. P5
3. BotW

唔係產己停咩

停產唔代表啲貨回收晒唔賣架嘛
想買NBA PLAYGROUND(US STORE),想問如果用VISA,佢個匯率係點計?

確認過數時會唔會先顯示實收港幣數目,有冇咩手續費VISA會收?

買百幾蚊野都要計到咁盡
想問下巴絲痴Mon貼係邊度買,同埋幾錢。上網睇見到有啲人話痴左Mon貼太熱會熔左一舊嘢係個Mon度,所以想知道邊間質素較好啲。Thx
想問下巴絲痴Mon貼係邊度買,同埋幾錢。上網睇見到有啲人話痴左Mon貼太熱會熔左一舊嘢係個Mon度,所以想知道邊間質素較好啲。Thx

你上邊個網睇到?

其實你自己都有機..咁你認為以佢所謂最熱嘅熱度有冇可能會熱容個MON貼?..
唔好D人講咩你就信咩啦
Overcooked: Special Edition
2017年夏 配信予定
Owlboy is coming to Nintendo Switch
任天堂專用機(X)
Indie game/VC專用機(O)
https://www.youtube.com/watch?v=Lp3aUyEEyWY
ニャニャニャ! ネコマリオタイム ニャンディーズ スペシャル

Neko Mario Indie特別篇

買百幾蚊野都要計到咁盡

見首頁冇咪問一問,機都買左點會慳GAME錢,得罪你地唔好意思
2017年夏 配信予定

呢隻係點玩 睇片好似幾得意
2017年夏 配信予定

2017年夏 配信予定

party game
夾手夾腳整野食
2017年夏 配信予定

如果有網路聯機就好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞