[Switch/3DS集中討論] 18號早上Arms/Splatoon2發佈會; Minecraft已出 (36)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
人在大阪 買唔買switch好?

唔好
巴打們
係叫有舊外置配件係 lan線轉usb
個舊野work 唔work?
想上網連線穩定d

買完都係成日斷線, 搵笨
近排心郁郁想買部Switch返工搭車 訓教前係床玩
家機已經有PS4
其實買唔買得過?想玩薩爾達同Mario Kart
遲下係咪會多d game出?有冇咩大作會出係Switch? 拎出街玩方唔方便?畫質如何?
買埋d林林嬸嬸野 幾錢到?邊到平?
Sor 好多問題 跪求大家意見

千其咪撚買
畫面垃圾,得ps4 1/3機能
來來去去都係孖寶薩爾達Pokémon
冇大作,有都係劣質移植
拎出街玩?依家仲邊有人玩手提機,你有冇見過?我真係冇見過
3千幾我係你拎嚟食咗佢冇咁嬲

唔好

點解? 冇保養?
家機已經有PS4
遲下係咪會多d game出?有冇咩大作會出係Switch? 拎出街玩方唔方便?畫質如何?

千其咪撚買
冇大作,有都係劣質移植

三千蚊玩模擬器

唔好

點解? 冇保養?

部機垃圾
Switch/3DS -"Mighty Gunvolt Burst''
https://www.youtube.com/watch?v=cLaLNSCxeRI

唔好

點解? 冇保養?

yes
Nintendo Switch 『蒼き雷霆ガンヴォルト ストライカーパック』 公式PV
https://www.youtube.com/watch?v=_quvOWQsLE0
家機已經有PS4

千其咪撚買
冇大作,有都係劣質移植

三千蚊玩模擬器

係3千奶粉錢比隔離台做免費驚

唔好

點解? 冇保養?

冇保又唔係平
我前排去完黎,都係返黎買好d

Nfc公仔另計,有d香港冇晒
不過你買到先算啦
日本大鋪仲係要排隊抽籤先買到
不過你買到先算啦

咁嚴重咩?
我見個價唔吸引又冇保,所以冇問有冇現貨
但佢又冇寫話要抽
不過你買到先算啦

排隊買垃圾
到依家真係冇見過人塔車玩
不過你買到先算啦

之前炒狗post又話港任垃圾又話執柒咗佢乜乜乜
依家香港賣正價大把貨
去日本買嘅話都一d香港冇嘅特別版果d
主機大路野唔駛去日本買啦,未托過咩
下個月psn 送職安真漢子

幾好 之前又魔界5

鳩估:Switch嗰個月出咩移植game佢就psn送咩game,一於頂爛市

咩係職安真漢子
不過你買到先算啦

依家香港賣正價大把貨

係香港堆貨先咁ON9呢度壞果度壞
下個月psn 送職安真漢子

幾好 之前又魔界5

鳩估:Switch嗰個月出咩移植game佢就psn送咩game,一於頂爛市

咩係職安真漢子

應該係:全民地底探險
不過你買到先算啦

依家香港賣正價大把貨

係香港堆貨先咁ON9呢度壞果度壞

我冇事
肯定係用家問題
PS4 / PSV 版職安真漢子不嬲免費, 唔知就唔好亂講
PS4 / PSV 版職安真漢子不嬲免費, 唔知就唔好亂講

魔界5

試過一次啲小朋友係咁望過來
不了

試過一次啲小朋友係咁望過來
不了

蘿莉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞